Sanytol - stručnjak u dezinfekciji bez izbjeljivača

Sanytol jamči kompletnu higijenu doma, stručnjak je za čišćenje i dezinfekciju bez izbjeljivača. Sanytol proizvodi za održavanje kućanstva čiste i uništavaju 99,9% bakterija, gljivica i virusa bez izbjeljivača.

Osim što dezinficiraju, sredstva za čišćenje Sanytol uklanjaju kućnu nečistoću i dezinficiraju površine jednim potezom, ostavljajući ugodan miris.

1. Sanytol, stručnjak za dezinfekciju, nudi inovativnu paletu proizvoda za postizanje potpune higijene kućanstva, rublja i ruku.

U paleti su proizvodi za čišćenje čvrstih površina: višenamjensko sredstvo, sredstvo za podove i površine, i višenamjenske maramice.

Sanytol višenamjensko sredstvo za dezinfekciju i čišćenje s mirisom eukaliptusa, bez izbjeljivača. Praktičan je, čisti sve površine kuće te je idealan za uklanjanje svakodnevne nečistoće i dezinfekciju u jednom potezu. Ovo sredstvo ima dvostruku ulogu jer čisti i dezinficira istovremeno. Učinkovito protiv virusa SARS-COV2, testirano idealno za sve radne površine, kante za smeće, hladnjake, dječje hranilice, plastične igračke, kvake, wc…

Sanytol sredstvo za dezinfekciju i čišćenje podova i ostalih površina bez napora uklanja prljavštinu i osigurava savršenu dezinfekciju uz uništavanje 99,9% bakterija, gljivica, virusa. Sanytol je dermatološki testiran, ne oštećuje materijale i ne ostavlja mrlje, ali ostavlja čistu i sjajnu površinu s mirisom eukaliptusa. Učinkovito je protiv virusa SARS-COV2.

Idealan je za čišćenje svih vrsta podova i velikih površina, poput vrata ili pločica.

Sanytol višenamjenske maramice za dezinfekciju čiste razne površine i istovremeno uništavaju mikrobe. Njihova jedinstvena formula ne ostavlja mrlje na površinama i ispušta ugodan, osvježavajući miris eukaliptusa. Redovitom, preventivnom primjenom Sanytol višenamjenskih maramica smanjuje se broj mikroba u kućanstvu. Posebno su prikladne za: WC daske, umivaonike, tuševe, kade, stolove, telefone, dječje sjedalice, daljinske upravljače… Uklanjaju 99,9% virusa, bakterija i gljivica, među ostalim listeriju i salmonelu. Dermatološki su ispitane, biorazgradive maramice od 100% viskoze.

Sanytol proizvodi uništavaju 99,9% bakterija, virusa, gljivica i pomažu u održavanju zdravog okoliša za ljude i kućne ljubimce. Učinkovito protiv virusa SARS-COV 2, testirano samo za višenamjensko sredstvo, sredstvo za čišćenje dezinfekciju podova i površina, sredstvo za dezinfekciju rublja, te dezinfekcijskog gela za ruke.

Prednosti proizvoda:
• Uništavaju 99,9% bakterija, gljivica i virusa
• čiste i dezinficiraju bez izbjeljivača
• ne oštećuju površine i tkanine
• učinkovito protiv virusa SARS-COV 2 za navedene određene proizvode
• dermatološki testirano

2. Rublje
Sanytol sredstvo za dezinfekciju rublja učinkovito čisti i dezinficira rublje. Uklanja mikroorganizme i neugodne mirise. Koristi se pri strojnom ili ručnom pranju, djeluje na svim temperaturama kao dodatak za dezinfekciju rublja. Njegova jedinstvena formula učinkovito uklanja neugodne mirise iz bijelog i obojanog rublja ne oštećujući tkaninu. Prikladno za sve vrste tkanina, čak i one najosjetljivije. Svježi miris rublja pruža vam ugodan osjećaj čistoće. Učinkovito protiv virusa SARS-COV2, testirano.

• bez izbjeljivača
• ugodan i dugotrajan svjež miris
• dezinfekcija već pri temperaturi od 20 stupnjeva
• dermatološki ispitano

3. Osobna njega
Sanytol dezinfekcijski gel za ruke uklanja 99,9% bakterija, gljivica i virusa. Njegova formula napravljena je tako da sprječava i smanjuje iritacije na osjetljivoj koži. Sanytol dezinfekcijski gel ne sadrži alergene, parabene ni hipoalergene. Pranje ruku je prvi korak u zaštiti protiv raznih infekcija i zaraznih bolesti. Bilo da imate pristup vodi ili ne, Sanytol nudi praktično i učinkovito rješenje za čiste ruke. Učinkovit je protiv virusa SARS-COV2.

• uklanja 99,9 % bakterija, gljivica i virusa
• za osjetljivu kožu
• ne ostavlja ljepljiv osjećaj na rukama
• ne ispire se
• dermatološki i klinički ispitano

Koja je za Vas najveća prednost Sanytol proizvoda? Odgovor na pitanje napišite nam u kućicu koja će se otvoriti točno 23. prosinca ispod ovog teksta, a Sanytol će najkreativniji odgovor  darovati Sanytol poklon vrećicom.

Požurite jer odgovore zaprimamo do ponoći dok ćemo sretne dobitnike objaviti na ovoj stranici odmah iduće jutro. Sretno 🙂

Dobitnica je Marija Špoljarić.