Pekar poklon paket

Vinkovačka tvrtka Pekar d.o.o., koja se već više od trideset godina bavi proizvodnjom smrznutih i svježih pekarskih proizvoda, proteklih godina pokazala se kao lider pekarske branše u Hrvatskoj i regiji po pitanju specijalizacije gdje su osnova HoReCa ready (easy-to-use) proizvodi poput somuna, bureka, slanaca i krušnih mrvica.

Upravo su krušne mrvice jedna od perjanica raznovrsnog asortimana vinkovačke tvrtke Pekar d.o.o. pa se tako Pekar danas može pohvaliti titulom jednog od najvećih proizvođača krušnih mrvica u Hrvatskoj i šire.

Tvrtka Pekar d.o.o. nakon tridesetogodišnjeg iskustva u proizvodnji veliki naglasak stavlja na trendove, kvalitetu i izvrsnost tako da su gotovo svi proizvodi označeni s Clean Label oznakom (ne sadrže e-brojeve), a Halal certifikat koji jamči kvalitetu, zdravstvenu ispravnost i jasno porijeklo sastojaka posjeduju svi proizvodi. Također burek, krušne mrvice i gotovo svi somuni ne sadrže palmino ulje, a sama tvrtka PEKAR d.o.o. posjeduje i IFS certifikat.

Pekar poklon paket uključuje krušne mrvice i još nekoliko ukusnih proizvoda te iznenađenja. Da biste ga osvojili u kućicu za odgovore koja će se otvoriti točno 9.12. ispod ovog teksta, napišite nam koje proizvode vinkovačkog Pekara najradije konzumirate i s čim ih kombinirate?

Pekar poklon paket osvojila je Ivana Lapov. Čestitamo!