Sziget_JanaVeć treću godinu Jana je partner Sziget “Island of freedom”, najvećeg festivala u Europi koji će se od 10. do 17. kolovoza 2015. održati na Szigetu, otoku usred Budimpešte.

Sziget festival prošle je godine proglašen najboljim velikim festivalom u Europi po Festival Awards Europe 2014.

Da je riječ o najboljem velikom europskom festivalu govori i činjenica da će ovogodišnje izdanje otvoriti nastup svojevrsnog kralja popa, Robbieja Williamsa, a on će zasigurno zapaliti publiku i dati poseban pečat vrućim ljetnim večerima, dok će Jana biti odlično osvježenje kada temperature dosegnu maksimum.

Prije Sziget festivala “Island of freedom” Jana će biti prisutna na Balaton Sound Festivalu, koji se od 8. do 12. srpnja 2015. održava na Balatonu, najvećem jezeru u središnjoj Europi.

U sklopu Balatona Jana će imati svoj dok na samom jezeru. A svi koji posjete Balaton Sound imat će prilike čuti zvijezde elektronske glazbe – Tiësta, Axwell Ingrossa, Jasona Derula, Hardwella, Afrojacka, kao i još 50-ak izvođača koji će punih 5 dana atmosferu na Balatonu dovoditi do usijanja.

Jana_SzigetUz mađarsku festivalsku scenu, Jana će obilježiti i mnoga glazbena događanja u Hrvatskoj tijekom ljeta.

Nakon Janine prisutnosti na jednom od najvažnijih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe, INmusic festivalu te uloge službene vode na Slashevom koncertu na zagrebačkoj Šalati nastavak slijedi na Ultra Europeu te koncertu Manu Chaoa u zadarskim Jazinama.

Podsjetimo se da se Jana nakon prestižnih događaja poput nagrade The Golden Globe, modnih revija Victoria’s Secret ili mjesta poput Times Squarea, Broadwaya te Whole Foodsa u Time Warner Centeru u Americi nedavno našla u rukama Miley Cyrus na Rihanninu partyju nakon događaja, u klubu Up & Down, u sklopu modno-umjetničkog spektakla Met Gala, u organizaciji američkog Voguea.

Upravo zahvaljujući svom svilenkastom okusu, svojoj vrhunskoj kvaliteti i jedinstvenosti okusa, Jana se sve više etablira na zahtjevnim europskim i svjetskim tržištima, pa se tako sada pojavljuje u ulozi službene vode najvećih glazbenih festivala.

Sve u svemu, uz Janu vas očekuje dugo i zanimljivo ljeto, mnogo lijepih i kvalitetnih događanja te velike glazbene manifestacije koje će obilježiti ljetnu sezonu u Hrvatskoj i Europi.