Pevec u Virovitici otvara dvadeseti trgovački centar

pevec-virovitica- midiPevec u četvrtak, 28. travnja, otvara novi dvadeseti prodajni centar u Virovitici. Riječ je o novom tržištu na koje Pevec ulazi čime svoju mrežu prodajnih centara proširuje na 15 gradova diljem Hrvatske, ističu iz tog domaćeg trgovačkog lanca

Prodajni centar u Virovitici veličine je gotovo 3500 četvornih metara, a posao je u njemu dobio 31 zaposlenik.

“Virovitica nam se dugo vremena činila kao odlična prilika za daljnji rast jer ćemo njezinim otvaranjem pokriti teritorijalni prsten Podravine, Bilogore i Slavonije. Vjerujemo da će nam prodajni centar u tome gradu dobro raditi, a ono što je sigurno Virovitičanima dajemo mogućnost da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno za dom, vrt ili hobi”, rekao je predsjednik Uprave Peveca Darko Šket.

Iz Peveca najavljuju kako će do kraja godine biti gotov rebranding kompanije. “Mijenjamo lice kompanije, a novi vizualni identitet će pratiti djelatnost tvrtke i biti odraz današnjega vremena”, ističe se u priopćenju.

Pevec je 2015. godinu završio s prihodima većima od milijardu i 100 milijuna kuna te dobiti većoj za 61 posto u odnosu na godinu prije. Trend rasta prodaje nastavljen je i ove godine, ističu iz Peveca. (tportal.hr)

Prethodni članakLucija Slivar novo je zaštitno lice Hippy Gardena
Sljedeći članakSarajevska pivara lansirala pšenično pivo