19. Sajam Dani beba, djece i trudnica u Lumini centru u Varaždinu

dani-beba-luminiNajveći specijalizirani sajam u regiji Dani beba, djece i trudnica po prvi puta se organizira u Varaždinu 16. i 17. svibnja.

Sajam Dani beba, djece i trudnica, najveći specijalizirani sajam te tematike u regiji, nakon zagrebačkog i splitskog izdanja po prvi put se organizira i u Varaždinu.

Od 2007. godine do sada održano je 18 sajmova, a ovaj 19. po redu sajam održat će se u vodećem regionalnom shopping centru Lumini, koji se nalazi u poslovnoj zoni Kneginec, udaljenoj samo sedam minuta vožnje od centra Varaždina.

U modernom prostoru shopping centra Lumini posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti mnoge tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci.

Generalni pokrovitelj sajma je Podravkin Lino, a uz sponzore sajma DječjaKolica.eu, Nestle, Peg-Perego i Vindija, posjetitelje će dočekati i mnogobrojne specijalizirane tvrtke sa svojim proizvodima.

Ovaj specijalizirani sajam za bebe, djecu i trudnice omogućava da se na jednom mjestu roditelji upoznaju s mnogim novitetima i brendovima, novim proizvodima, a valja istaknuti i specijalne sajamske ponude.

Mnogi roditelji se odlučuju za kupnju dječje opreme upravo na ovom sajmu, jer je poznat po atraktivnim i primamljivim popustima te najvećem izboru proizvoda na jednom mjestu.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, sportski klubovi, animatori, a posjetitelje očekuju i mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama na sajmu.

O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma i ostalim informacijama organizator će učestalo obavještavati putem Facebook profila i web stranice, kao i na web stranicama Lumini centra.

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve iskusne i svježe roditelje kao i mališane, a kako doći do njega samo potražite vodeći regionalni centar za shopping i zabavu u poslovnoj zoni Kneginec kod Varaždina.

Prethodni članakMasterchef kulinarska čarolija u Super Konzumu u Zagrebu
Sljedeći članakBilla d.o.o. dobila priznanje za Najbolju HR praksu