3. konferencija o Web prodaji

Mapa znanja organizira 3. Konferenciju o web prodaji, koja će se održati 20. i 21. ožujka 2018. u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Na konferenciji će se posebna pažnja usmjeriti na različite aspekti gledanja na web marketing u kojima se mogu pronaći i veliki i mali trgovci te na temelju toga dobiti kvalitetne informacije, te na iskustva trgovaca iz prakse.

Sve je više onih koji kupuju online. Kupci ističu da su pristupačne cijene, ušteda vremena i mogućnost dostave najčešći razlozi za online kupnju. Ipak, da bi web trgovina uspješno poslovala potrebno je poznavati navike online kupaca, znati kako se kvalitetno oglašavati, kako dizajnirati i optimizirati web stranicu, kako se odnositi prema kupcima, poznavati pravne aspekte e-trgovine, te kako se uskladiti na vrijeme za nadolazeći GDPR?
Na konferenciji će govoriti neki od vodećih stručnjaka iz svijeta online prodaje – Marker, Degordian, Universal McCann, Hangar 18, Poklonime.hr, Njuškalo, Bazzar, Qushin

Panel pod nazivom: Prvi koraci nakon pokretanja web trgovine vodit će Ivica Kruhek iz tvrtke Marker.

Neki od komentara sa prošlogodišnje konferencije:
„Odlično organizirano, s puno iskustva iz prakse“, „Pohvalila bih točnost i nekašnjenje programa“, „Konferencija je odlično organizirana. Za svaku pohvalu“, „Odlično organizirano s puno iskustva u praksi“

Prijavite se na vrijeme i osigurajte odmah svoje mjesto na konferenciji.

Prethodni članakVlada: Vjerovnici podržali nastavak izvanredne uprave
Sljedeći članakDigitalni trendovi u maloprodaji: Omni-kanal i lojalnost