360 godina Osječko beeram s razlogom

Osječko pivo nastavlja s tradicijom, ali i s inovacijama koje odgovaraju modernom tržištu

Osječko pivo je više od piva; ono je simbol tradicije, kulture i identiteta grada Osijeka. Sa svojih 360 godina postojanja, Osječko pivo je jedno od najstarijih piva u Europi i najstarije pivo u Hrvatskoj, te ove godine proslavlja ovaj značajan jubilej. Kroz povijest, pivovara je prošla kroz brojne promjene, prilagodbe i inovacije, no jedno je ostalo isto – ljubav prema pivu i posvećenost kvaliteti.

Dan danas, Osječko pivo nastavlja s tradicijom, ali i s inovacijama koje odgovaraju modernom tržištu. Danas, pivovara koristi najsuvremenije tehnologije za proizvodnju piva, ali i dalje zadržava klasične metode koje osiguravaju prepoznatljiv okus i kvalitetu. U proizvodnji se koristi najkvalitetniji ječam, hmelj i voda iz vlastitog bunara, što Osječko pivo čini jedinstvenim.

Pivovara proizvodi nekoliko različitih vrsta piva, uključujući svijetlo pivo, tamno pivo i svima poznati crni radler.

Ove godine Osječko pivo slavi 360 godina postojanja što je izniman jubilej. Proslava uključuje niz događanja i aktivnosti koje će se održavati tijekom cijele godine. U planu su posebne manifestacije i degustacije piva kao i razne aktivnosti u gradu. Proslava je prilika da se prisjetimo bogate povijesti, ali i da se okrenemo budućnosti i novim generacijama ljubitelja piva.

Jedan od ključnih događaja proslave je predstavljanje nove “Osječko Loyalty” aplikacije. Ova aplikacija je osmišljena kako bi se nagradili vjerni kupci i kako bi se stvorila dugoročna povezanost između pivovare i njezinih potrošača.

Osječko Loyalty aplikacija je inovativan program vjernosti koji omogućuje ljubiteljima Osječkog da skupljaju bodove svaki put kada kupe naše pivo. Bodovi se mogu zamijeniti za razne nagrade, ovisno o stanju bodova. Aplikacija je dostupna na webu na svim glavnim mobilnim platformama i vrlo je jednostavna za korištenje.

Koristeći aplikaciju, korisnici mogu skenirati barkodove s boca i limenki Osječkog piva kako bi dobili bodove. Bodovi se zatim mogu akumulirati i zamijeniti za nagrade. Na primjer, za određeni broj skupljenih bodova, korisnici mogu dobiti besplatne proizvode s brendom Osječkog piva.

Osim nagrada, aplikacija pruža korisnicima informacije o povijesti Osječkog piva, novostima i događanjima, kao i posebnim ponudama koje su dostupne samo korisnicima aplikacije. Aplikacija također omogućuje korisnicima da sudjeluju u anketama i daju povratne informacije, što pomaže pivovari da još bolje razumije potrebe i želje svojih potrošača.

Osječko Loyalty program nije samo promotivna kampanja, već je zamišljen kao dugoročni ključ za izgradnju snažnije veze između pivovare i njezinih kupaca. Fokus je na stvaranju zajednice ljubitelja piva koji dijele strast prema Osječkom pivu i koji su ponosni na njegovu tradiciju i kvalitetu.

Uvođenjem Osječko Loyalty aplikacije, pivovara pokazuje da je spremna za budućnost, ali i dalje zadržava svoj jedinstveni identitet.

Proslava ovog značajnog jubileja prilika je da se prisjetimo bogate povijesti Osječkog piva, ali i da se okrenemo budućnosti i novim generacijama ljubitelja piva. Kroz inovacije poput Loyalty aplikacije i podršku lokalnoj zajednici, Osječko pivo će nastaviti biti ponos Osijeka i Hrvatske, te će nastaviti oduševljavati svoje potrošače još mnogo godina.

Danas, kada uzmemo čašu Osječkog piva, ne uživamo samo u njegovom okusu, već i u povijesti i tradiciji koja se krije iza svake kapi. A s novim programom vjernosti, svaki ljubitelj Osječkog piva može biti dio ove jedinstvene priče, sudjelujući u proslavi 360 godina postojanja i gledajući prema svijetloj budućnosti.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakPet friendly uredi: Kako prilagoditi radni prostor za kućne ljubimce
Sljedeći članakNomad Foods se pridružio inicijativi “Move to -15°C”