Abrakadabra nagrađena srebrnom nagradom SAP Quality Award

abrakadabra-agrtokor-web-trgovina-midiKompanija A007 d.o.o. osvojila je u Pragu srebrnu SAP Quality Award nagradu u kategoriji Inovacije za izvedbu Abrakadabra online platforme za e-commerce primjenom tehnološkog rješenja SAP Hybris Commerce.

Nagrada SAP Quality Awards priznanje je korisnicima koji su unaprijedili svoje poslovanje zahvaljujući uspješnoj implementaciji softverskih rješenja SAP te tako ubrzali, pojednostavili i pojeftinili poslovne procese, a sve kako bi osigurali značajne poslovne prednosti svojim tvrtkama.

SAP Quality Awards u kategoriji Inovacije nagrada je priznanje za Abrakadabra online mall, prvu regionalnu online platformu za elektroničku trgovinu, koja je izvedena primjenom tehnološkog rješenja SAP Hybris Commerce, piše na korporativnim stranicama Agrokora.

Implementiranjem ovog rješenja Agrokor je postavio strateški temelj za održivu preobrazbu svog poslovanja u skladu sa svim izazovima koje pred tvrtke postavlja digitalno doba.

“Zahtjevi korisnika za boljim doživljajem kupnje sve su veći pa im moramo pomoći da do svih potrebnih informacija dođu u trenutku kada su im potrebne”, izjavio je Hrvoje Kraljević, direktor društva A007 i dodaje: – Primjenom rješenja SAP Hybris napravili smo platformu koja postavlja novi standard u doživljaju kupnje i na taj način smo fokus stavili na zadovoljstvo naših korisnika, koji su nas zbog toga nagradili dodatnom odanošću i podrškom.

“Svijet trgovine stalno se mijenja pa tvrtkama koje se time bave moramo stalno biti na usluzi i pomagati im u poboljšavanju doživljaja kupnje – putem svih kanala i u svakom trenutku”, izjavio je Brian Walker, direktor zadužen za razvoj strategija primjene rješenja SAP Hybris u tvrtki SAP. (lider.media)

Prethodni članakHrvatski studentski projekt Juvo Home friend izborio finale u SAD-u
Sljedeći članakEU: Nepoštena trgovačka praksa ugasila gotovo 100.000 OPG-ova