Adidas i Playboy – za aktivnog muškarca

adidas-aftershave-midiLosione poslije brijanja, Adidas i Playboy, distribuira tvrtka Laura kozmetika d.o.o. Kod Adidas losiona poslije brijanja 100 ml trenutno su najprodavanije linije Fresh impact, Intense touch, Deep energy i Victory league.

Mirisi su namijenjeni aktivnom muškarcu koji je cijeli dan u pokretu i želi oko sebe širiti samouvjerenost i proaktivnost.

playboy-aftershaveKod Playboy losiona poslije brijanja linije su nazvane po svjetskim gradovima: Las Vegas, Miami, Hollywood, London i New York, a slijede posljednje trendove u njezi muške kože.

“Sve linije odlikuju se vrlo ugodnim mirisima i teksturama, a koliko su se svidjeli našim kupcima svjedoče više nego izvrsni rezultati prodaje”, kaže Ivana Vilendečić, brend manager.

Proizvodi se mogu kupiti u svim maloprodajnim lancima i drogerijama u Hrvatskoj, a distribucija je ograničena do razine supermarketa. S obzirom da je iduće godine Europsko nogometno prvenstvo, Adidas će imati limitirano izdanje posebne mirisne muške linije uoči ovog sportskog natjecanja.

Prethodni članakAftershave: Svaki ima svoj tip
Sljedeći članakAgrokor sutra može dati ponudu za Mercator