Agrokor će na tri mjeseca zaposliti 1000 pripravnika

Gordan Radin
Gordan Radin

Oglašena radna mjesta u Konzumu, Jamnici i Belju širokog su spektra – od ekonomista, pravnika, strojarskih inženjera do prodavača, mesara, cvjećara i traktorista

Koncern Agrokor objavio je u današnjim dnevnim novinama natječaj u kojem traži 1000 pripravnika. Oglašena radna mjesta u Konzumu, Jamnici i Belju širokog su spektra – od ekonomista, pravnika, strojara do prodavača, mesara, cvjećara i traktorista.

Iz Agrokora su za www.banka.hr potvrdili da će nezaposlene mlade ljude zaposliti na tri mjeseca kako bi stekli početno radno iskustvo. Ističu kako će pripravnici biti zaposleni bez ikakvih državnih subvencija te da novac za tu akciju imaju osiguran iz vlastitih izvora i da to neće koristiti sredstva koja je oslobodila Hrvatska narodna banka.

Na upit hoće li se raditi o ljudima iz evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz Agrokora su rekli da se na natječaj mogu javiti svi koji zadovoljavaju njegove uvjete.

Podsjetimo, u ponedjeljak je član Uprave Agrokora Gordan Radin izjavio da postoji mogućnost da i nakon roka od tri mjeseca neki od njih neki ostanu u sustavu koncerna.

Iako se inicijativi o zapošljavanju u privatnom sektoru pridružilo još 26 hrvatskih tvrtki Agrokor je za sada jedini koji je oglasio potrebu za novim radnim mjestima. (Bankamagazin)

Prethodni članakdm i ove godine najpoželjniji poslodavac u Hrvatskoj
Sljedeći članakDirektor PL-a: Dionice Mercatora prodajem pod pritiskom banaka