Agrokor uveo strojeve za čišćenje koji koriste samo vodu

Najveći broj naručenih strojeva stavljen je u pogon za Konzumovo korištenje

ec-h2o-t7-stroj-midiVodeći se načelom odgovornog korporativnog ponašanja, Agrokor koncern u brizi za čistoću svoje radne okoline koristi najnovije ec-H2O Tennant strojeve za čišćenje napravljene po visokim ekološkim standardima. Ovi strojevi u potpunosti su neškodljivi za okoliš jer čišćenje sustavom ec-H2O počinje kao obična voda i završava kao obična voda, stoji u današnjem priopćenju Agrokora.

Tennant ec-H2O sustav za čišćenje poseban je po principu rada jer koristi samo i isključivo običnu vodu pretvarajući je u snažno sredstvo za čišćenje.

Korisnici su pri tome potpuno sigurni jer ec-H2O smanjuje učinke koje na zdravlje mogu imati kemikalije iz sredstava za čišćenje – nema udisanja, ispiranja niti bilo kakvog doticaja s kemikalijama, naglašavaju iz Agrokora.

Koristeći sustav ec-H2O značajna je i ušteda vode koje se koristi i do 70% manje nego konvencionalnim metodama čišćenja, a jednim spremnikom vode mogu se očistiti tri puta veće površine u odnosu na standardne strojeve. Osim što je sustav jednostavan za korištenje, on je isplativ jer uz uštedu energije i vode, nema dodatnog troška kupovine sredstava za čišćenje.

ec-h2o-t3-strojSva voda koja se koristi prilikom čišćenja ec-H2O sustavom nakon korištenja se vrati u neutralno stanje koje se bez štetnog utjecaja opet može ispustiti u okoliš.

Kompanije iz koncerna Agrokor bit će čišćene ovim ekološki najprihvatljivijim načinom, a najveći broj naručenih strojeva stavljen je u pogon za Konzumovo korištenje, svakodnevno osiguravajući zdravu okolinu kako za radnike tako i za brojne Konzumove potrošače, zaključuje se u priopćenju.

Prethodni članakAkcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” u Otočcu
Sljedeći članakSokovi Vitafit i nektari Solevita u ponudi Lidla