Agrokorova vina na bečkom meniju

josef-m-schuster-nenad-treselj-filip-franjicevic-duro-horvatČak 12 vina iz asortimana tvrtke Agrokor vina nalaze se u ponudi prestižnog bečkog restorana

Poznati chef Nenad Treselj ovih je dana otvorio svoj treći restoran “Cortese” koji se nalazi na prestižnoj lokaciji u samom središtu glavnog grada Austrije Beča.

Osim mediteranske kuhinje i istarskih specijaliteta, posebnost ovog restorana je i vinska karta koju pretežno čine hrvatska vina.

Na otvorenju novog restorana tako su “glavne zvijezde” bile vina tvrtki iz portfelja koncerna Agrokor, a posebice Festigia Malvazija i Festigia Cabernet Sauvignon od Istravina. Na vinskoj karti restorana ukupno se nalazi čak 12 vina iz hrvatskih podruma: Vina Belje, Vina Laguna, Podruma Mladina, Istravina i Iločkih podruma.

Iz Agrokor vina navode kako je otvorenju restorana nazočilo oko tisuću uzvanika i gostiju, među kojima su bili i brojni predstavnici kulturno-političkog života Beča.

Ovom je prilikom bio pripremljen švedski stol s raznim mediteranskim delicijama poput istarskog pršuta, paškog sira, tartufa, raviola i rožate, a dodatnoj kvaliteti okusa ovih specijaliteta doprinijela su i maslinova ulja Ol Istria, navodi se u priopćenju.

Prethodni članakMaloprodaja u regiji: Tri tržišta, tri priče
Sljedeći članakPrvi nastup hrvatskih vinara u Rusiji