Air France pokrenuo promotivnu kampanju zrakoplovnih karata Le Rendez Vous

Među odredištima na promociji nalaze se velike metropole poput New Yorka, Miamija, Los Angelesa, ali i egzotična odredišta kao što su Mauricijus, Cancun, Saint Martin i Bangkok

Zrakoplovna kompanija Air France ove godine u novoj kampanji Le Rendez Vous nudi velik broj odredišta za putnike iz Zagreba po sniženim cijenama. Snižene su cijene karata za dugolinijska odredišta u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i na Karibima. Među odredištima na promociji nalaze se velike metropole poput New Yorka, Miamija, Los Angelesa, ali i egzotična odredišta kao što su Mauricijus, Cancun, Saint Martin i Bangkok.

Ako ste oduvijek željeli posjetiti neko daleko ili egzotično odredište ili možda iskoristiti vikend obilazak nekog od europskih odredišta, u promotivnoj kampanji Air Francea možete povoljno rezervirati svoje letove.

Promotivna kampanja Le Rendez Vous zrakoplovne kompanije Air France traje od 27. rujna do 6. listopada, a karte se mogu iskoristiti do 31. ožujka 2023. godine. Ponuda vrijedi za povratne karte, a u cijenu su uključene sve takse.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakRadionica o načinima i kriterijima ocjenjivanja kvalitete kulena
Sljedeći članakMajushka Shù Shù Baby & Kids