Air France slavi 90 godina izvrsnosti izložbom fotografija iz svoje povijesti

Izložba postavljena u medijateci Francuskog instituta u Hrvatskoj, od 15. siječnja do 3. ožujka ljubiteljima zrakoplovstva i široj javnosti omogućuje jedinstveno putovanje i uvid u razvoj tvrtke Air France

Povodom proslave 90. obljetnice u četvrtak, 24. siječnja, Air France je svečano otvorio dojmljivu izložbu starih fotografija koje prikazuju bogatu povijest i prekretnice ove zrakoplovne kompanije. Izložba postavljena u medijateci Francuskog instituta u Hrvatskoj, od 15. siječnja do 3. ožujka ljubiteljima zrakoplovstva i široj javnosti omogućuje jedinstveno putovanje i uvid u razvoj tvrtke Air France tijekom proteklih devet desetljeća.

Ovom prigodom, Air France je s ponosom podržao i Solidarnu, zakladu posvećenu zaštiti prava žena, promicanju ravnopravnosti spolova i podizanju svijesti o nasilju nad ženama. Tijekom događaja prikupljala su se sredstva neophodna za rad zaklade.

Izložba sadržava odabranu kolekciju fotografija iz povijesti zrakoplovne kompanije Air France koje ističu ključnu ulogu ove aviokompanije u izgradnji zrakoplovne industrije. Izložba posjetitelje upoznaje s povijesti tvrtke, od njegovih skromnih početaka pa sve do nastanka globalnog lidera u zračnom prometu.

Karla Pudar (Solidarna), Ida Prester, Alida Bubanko Ravlić (Air France)

Podrška Solidarnoj
Izložba će poslužiti i kao platforma za podizanje svijesti i financiranje zaklade Solidarna. Solidarna neumorno radi na borbi protiv nasilja nad ženama, pružajući podršku i obrazovanje, zagovarajući stvaranje sigurnijeg i inkluzivnijeg društva.

Posjetitelji izložbe mogu doprinijeti misiji Solidarne dobrovoljnim prilozima putem QR koda koji se nalazi na razglednicama-pozivnicama. Sva sredstva prikupljena tijekom trajanja izložbe bit će direktno uplaćena na račun Fonda za žene Solidarne, usmjerenog na iskorjenjivanje nasilja nad ženama i njegovanje kulture poštovanja i ravnopravnosti.

Air France ovom prilikom poziva lokalnu zajednicu, zrakoplovne entuzijaste i filantrope da se pridruže obilježavanju ove važne obljetnice te da podrže ključni cilj Solidarne. Zajedno poštujmo prošlost, cijenimo sadašnjost i pridonosimo svjetlijoj i suosjećajnijoj budućnosti.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakMljekari negoduju zbog birokracije i manjka radnika
Sljedeći članakDomaće je domaće – Naše ima dodanu vrijednost