Akcija „Austrijski tjedni u Intersparu” započinje 24. studenog

spar-voce-povrce-ftdAustrijskih tjedni održavaju se pod sloganom „Priroda. Užitak. Austrija“

Tijekom ovogodišnje akcije „Austrijski tjedni u Intersparu” na policama svih Sparovih hipermarketa, u razdoblju od 24. studenog do 7. prosinca, naći će se ponuda odabranih austrijskih proizvoda po posebnim promotivnim cijenama. Akcija je organizirana u suradnji trgovačkog lanca Spar Hrvatska i Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu.

Austrijske tjedne će 24. studenog otvoriti austrijski ministar poljoprivrede, šumarstva, okoliša i vodnog gospodarstva Nikolaus Berlakovich.

Pri odabiru delikatesa koje će se naći u ovoj posebnoj Intersparovoj ponudi naglasak je stavljen na suhomesnate i mliječne proizvode, tako da će kupci moći uživati u dobro poznatim austrijskim okusima – od kant, dimljenih, zimskih salama, plemenitih šunka, raznih vrsta sireva – začinjenih i aromatičnih, različitog stupnja tvrdoće i načina pripreme, do poznatih austrijskih slastica – pralina, kolača i  knedla sa šljivama te mnogih drugih specijaliteta iz alpske regije, ističu iz Spara.

Osim što će navedene proizvode moći kupiti po posebnim akcijskim cijenama, kupci će u okusima austrijskih delikatesa uživati i tijekom degustacija organiziranih u Interspar hipermarketima. Degustacije će se održati u petak, subotu i nedjelju – 26., 27. i 28.11. od 10 do 16 sati. Ponuda austrijskih proizvoda u Intersparovim hipermarketima otisnuta je i u letku koji će se kupcima distribuirati na kućne adrese.

U sklopu Austrijskih tjedana Interspar je za svoje kupce pripremio i nagradnu igru. Svi koji za vrijeme trajanja akcije kupe bar jedan proizvod iz ponude moći će osvojiti tjedne boravke te skijaške karte na poznatom austrijskom ledenjaku Mölltaler Gletscher, najvišem koruškom cjelogodišnjem skijalištu. Ukupno će biti dodijeljene tri glavne nagrade – tjedni skijaški odmor za dvije osobe, te 19 tjednih skijaških karata. Sponzor nagrade je austrijsko obiteljsko poduzeće Schultz Gruppe i skijalište Mölltaler Gletscher.

Ovom akcijom, koja se održava pod nazivom „Priroda. Užitak. Austrija“, Spar Hrvatska svojim kupcima želi ponuditi užitak kvalitetnih austrijskih delikatesa dostupnih po pristupačnim cijenama, ističu iz tog trgovačkog lanca.

Prethodni članakKonzum nudi 120 kuna za dionicu Žitnjaka
Sljedeći članakHeineken razočarao kvartalnim prihodima