Akcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” u Čakovcu

Akcija “Kupujmo hrvatsko” održavat će se u subotu 5. lipnja od 9 do 13 sati na Trgu Republike (kod RK Međimurka) u Čakovcu.

kupujmo_hrvatskoOve godine joj se pridružuje i zajednička akcija MINGORP-a, HGK i HOK-a “Vrijedne ruke” kojoj je cilj promovirati marljive ljude koji svojim umijećem, znanjem i skromnošću proizvode ekološke proizvode, suvenire, rukotvorine, tradicijske proizvode nastale u malim obrtima, zadrugama, obiteljskim gospodarstvima i malom poduzetništvu kako bi takvi proizvodi doprli do potrošača.

U promotivnoj prodaji kvalitetnih hrvatskih proizvoda nositelja znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”, ali i proizvoda vrijednih ruku sudjelovat će 131 tvrtka, odnosno poduzetnik, a prigodni program će voditi Darko Janeš i Ivica Zadro.

Događanju će, uz ostale osobe iz javnog i društvenog života, prisustvovati i župan Međimurske županije Ivica Perhoč, gradonačelnik Čakovca Branko Šalamon, gradonačelnik Preloga Dragutin Glavina, gradonačelnik Murskog Središća Josip Dobranić, ravnatelj Uprave za obrt u MINGORP-u Darko Horvat, te saborske zastupnice Nadica Jelaš i Sunčana Glavak. U sklopu akcije održat će se i glazbeno-zabavni program kojem će prisustvovati brojne osobe iz kulturnog života, među kojima Mirko Švenda Žiga, August Petrović – Gusti Draksar, Bojan Jambrošić, Carla Belovari, Filip Ude, i Elizabeta Toplek – Teta Liza.

Prethodni članakBesplatna škole in-line rolanja u Westgateu
Sljedeći članakUspješan start novog trgovačkog centra u Karlovcu