Anđeoske poruke na Janinim bočicama

U sklopu projekta Jamnice “Voda s porukom” u varaždinskom Muzeju anđela danas je predstavljena nova edicija Jana bočica koje krase anđeoske poruke.

Nova edicija bočica nastavak je uspješne vizije, “Dobro se dobrim vraća”, i kampanje koju Jana provodi već godinu dana, a skorašnje vrijeme blagdana i obiteljske povezanosti izvrsna su prilika da ove poruke zažive u mnogim domovima i kroz svoje riječi donesu toplinu i vjeru u ljepše sutra, kažu iz tvrtke.

Prigodan program vodila je Barbara Kolar naglašavajući važnost anđela u našim životima te je s vlasnikom Muzeja, Željkom Prstecom, približila njegovo životno iskustvo, susret s anđelima, i razlog zašto je realizirao svoju ideju o otvaranju Muzeja anđela.

Tom prigodom direktorica marketinga koncerna Agrokor, Iva Balent, rekla je kako anđeli govore sve jezike i obraćaju se svima bez obzira na nacionalnost, vjeru ili podrijetlo prenoseći univerzalne poruke ljubavi, mira, velikodušnosti, hrabrosti i blagostanja.

“Upravo to je razlog zašto Jana ovdje, u Muzeju anđela, mjestu ispunjenom pozitivnom energijom i dobrim ljudima, nastavlja svojim inspirativnim putem i predstavlja novu, limitiranu ediciju boca Jane s anđeoskim porukama”, izjavila je Balent.

Brojne poznate osobe, glumci, književnici, umjetnici, predstavnici Grada Varaždina, Varaždinske mažoretkinje, Anđelice, te akademski slikar Gordan Orešić koji je nacrtao jedinstvenu sliku Jana bočice s krilima i motivom anđela, članovi udruga Zamisli, Dječja sreća i eStudent koji su dio projekta Jana “Voda s porukom” i kojima je Jana pomogla u njihovom radu i ostvarivanju zacrtanih programa, uveličali su svojim dolaskom ovu svečanost.

Ovo predstavljanje samo je nastavak projekta Jana “Voda s porukom” s jasnim ciljem pomaganja drugima i želje da ova kampanja ide i dalje.

PROMO


Prethodni članakLesnina nositelj oznake Best Buy Award
Sljedeći članakPredstavljena ekskluzivna Deluxe ponuda iz Lidla