Ante Pranić novi je član Uprave Kraša

Pranić će u svom resoru biti zadužen za investicije, održavanje i korporativnu sigurnost te zaštitu na radu

Nadzorni odbor Kraša imenovao je Antu Pranića za novog člana Uprave Kraša s početkom četverogodišnjeg mandata od 1. lipnja 2024. godine. Pranić će u svom resoru biti zadužen za investicije, održavanje i korporativnu sigurnost te zaštitu na radu.

Ante Pranić je magistar inženjer građevinarstva, a priključio se Krašu 2021. godine. Radio je u uredu Uprave društva te odjelu investicija na razvijanju i implementaciji strateški važnih investicijskih projekata na svim trima proizvodnim lokacijama – u Zagrebu, Osijeku i Prijedoru.

“Posljednje četiri godine, unatoč svim globalnim izazovima, u Krašu je veliki naglasak stavljen na investiranje u proizvodne pogone što je prepoznato kao temeljni preduvjet za jačanje pozicije konditorskog lidera na ovim područjima. U nadolazećem razdoblju planiramo napravit snažniji i brži iskorak u smjeru robotizacije i automatizacije proizvodnje te njezine digitalizacije, podizanja efikasnosti i energetske učinkovitosti te daljnjeg unaprjeđenja uvjeta rada. Iznimno sam zahvalan na ukazanom povjerenju, a uložit ću sve svoje znanje i energiju da ga i opravdam. Zajedno s kolegama nastavljam raditi na jačanju Kraša na zadovoljstvo i dobrobit svih dionika, prije svega zaposlenika i potrošača, ali i poslovnih partnera, dioničara i lokalne zajednice”, izjavio je Ante Pranić.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakPrihodi Schwarz grupe porasli 8,5 %
Sljedeći članakFortenova grupi i njezinim kompanijama certifikat Best Places to Work