Arena Centar postao Superbrand

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak

Najveći trgovački centar u Zagrebu i nezaobilazna destinacija shoppinga i zabave za cijelu obitelj s više od 200 trgovina, 10 kinodvorana te gastro kutkom sa širokim izborom hrane i pića, postao je ponosni Superbrand za 2019/2020 godinu.

“Stanovnici i posjetitelji Zagreba već deset godina biraju upravo Arena Centar kao svoju omiljenu destinaciju za shopping i zabavu jer u Arena Centru mogu naći baš sve, bogatu ponudu, ugodan ambijent te siguran i opušten shopping. 10 milijuna posjeta godišnje dokaz je da Arena Centar prvi odabir kupaca, a Superbrands certifikat potvrđuje da je Arena Centar prvi odabir, ne samo kupaca, već i stručnjaka”, izjavila je Sanja Vladović, voditeljica marketinga Arena Centra.

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak.

Arena Centar je tako izabran za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019/2020.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakMeso: Promocije nose oko pola prodaje
Sljedeći članakPeggy Davies nova predsjednica Udruženja PLMA