Arf professional protect formula – Zaštita od novih zaprljanja

Svi proizvodi iz nove linije proizvoda Arf professional sadrže posebnu komponentu koja štiti površine od novih zaprljanja te se na taj način produžuje vrijeme između čišćenja

Suvremeni način života ostavlja nam vrlo malo vremena za druženje, obitelj i hobije. Zato nam je svaki trenutak dragocjen pa kad je održavanje čistoće doma u pitanju tražimo pravi proizvod s kojim možemo lako i brzo očistiti svoj dom.

U Saponiji nastojimo potrošačima pod brandom Arf ponuditi široku paletu modernih i djelotvornih sredstava za održavanje čistoće doma koji će omogućiti jednostavno i učinkovito čišćenje uz maksimalnu uštedu vremena. Praćenje najnovijih trendova u ovom segmentu, kao i osluškivanje želja i potreba potrošača smjernice su nam pri donošenju odluka o kreiranju strategije razvoja novih proizvoda. Stoga smo i našu liniju proizvoda Arf professional uskladili s novim trendovima koji obuhvaćaju izbor najsuvremenijih sirovina, mirisa te ambalažu koje se može reciklirati.

Svi proizvodi iz nove linije proizvoda Arf professional sadrže posebnu komponentu koja štiti površine od novih zaprljanja te se na taj način produžuje vrijeme između čišćenja.

Arf kuhinja professional protect formula otklonit će i najteža zaprljanja u kuhinji i ostaviti čiste i sjajne površine, a prostor će odisati svježinom prirodnih ulja naranče.

Najbolji proizvod za blistavu čistoću i neodoljiv miris kupaonice je Arf kupaonica professional protect formula koja brzo i temeljito uklanja kamenac, hrđu i sve tvrdokorne mrlje na površinama.

Učinkovito rješenje za čišćenje prašine, tragove od prstiju te masnih zaprljanja sa svih perivih površina krije se u novom Arf universal professional protect formula.

Dio Arf professional linije proizvoda su i Arf namještaj, Arf odmašćivač, Arf cream i dobro poznati Arf grill professional. Svi oni zaokružuju paletu proizvoda potrebnih za održavanje čistoće cijelog domaćinstva.

Cijela linija proizvoda osvježena je novim dizajnom koji ju čini prepoznatljivom jer ga odlikuje snažan vizual s jasno istaknutim glavnim benefitima na metalic naljepnici. Srebrna boca doprinosi toj snazi što je od početka zaštitni znak Arf professional linije.

Arf professional – dugotrajna čistoća i svjež miris!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakManje šećera, više zdravlja uz Dr. Oetker proizvode
Sljedeći članakJačati proizvodnju svinjetine radi dostupnosti i stabilnosti cijena