ART&MEAT: Kobasice koje podižu svaki obrok na višu razinu

Svježe kobasice Pisiniuma namijenjene su kuharicama i kuharima koji žele svakodnevni ručak ili večeru obogatiti jelom koje može spremiti vrhunski chef u restoranu

Pisinium d.o.o., proizvođač do sada poznat po Istarskom pršutu, panceti, žlomprtu i drugim mesnim delicijama, u najizazovnijoj godini poslovanja hrabro plasira novu liniju proizvoda iz segmenta svježih kobasica. Prepoznajući kako na tržištu postoji uzak izbor kobasica, kreira posebnu liniju izlazeći ih okvira klasičnog i očekivanog. Prilikom razvoja postojala su samo dva uvjeta – visoka kvaliteta sastojaka i savršena kombinacija okusa. Proizvodi su namijenjeni kuharima/icama koji žele svakodnevni ručak ili večeru obogatiti jelom koje može spremiti vrhunski chef u restoranu. Misao vodilja je bila kako recepte koje spremaju vrhunski kuhari približiti svakodnevnoj kuhinji. Zato se u razvoj recepata uključio svjetski priznati Masterchef Damir Sertić.

Vješto je pazio da se svaki sastojak u proizvodu nadopunjuje i da konzumacija proizvoda bude gušt za sva osjetila. Linija se sastoji od šest okusa: klasične kobasice sol&papar, kobasica s brusnicom, kobasica s chilijem, kobasica s pancetom i lukom, kobasica sa špinatom, peršinom i chilijem, kobasica s tartufima i orahom. Proizvode prati i posebno, inovativno i ekološki prihvatljivo rješenje. Pisinium je među prvim u Europi investirao u Paperseal tehnologiju koja upotrebljava 80% manje plastike prilikom pakiranja, dok se karton proizvodi iz održivih izvora.

Briga o zdravlju i užitak spajaju se u svjetskom trendu koji sugerira da možemo biti zadovoljni i napraviti nešto za sebe, bez grizodušja. Tržište novog doba sve više zanima društveno odgovoran i ekološki prihvatljiv proizvod koji inzistira na proizvodnji sa smanjenom potrošnjom energije i pažljivim izborom sastojaka. Zato je idealan odabir svakog osviještenog potrošača Art&meat kobasica s potpisom.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakZa vrijeme pandemije COVID-19 više od polovice građana češće koristilo digitalne usluge
Sljedeći članakPredstavljen ovogodišnji projekt Pink ribbon