Aurelia svježa tjestenina gourmet kvalitete

Aurelia svježa tjestenina svojim okusom, teksturom i mirisom pokazuje da je razlika između svježe tjestenine, bila ona rezana ili punjena, i suhe tjestenine jako velika. Svatko tko je probao uvjerio se to

Slogan Aurelia svježe tjestenine je “Kuhaj brzo, kuhaj zdravo” jer se radi o svježoj tjestenini iznimne kvalitete, jedinoj napravljenoj od baranjske durum pšenice, kuha se samo 3 minute i ne sadrži konzervanse. Idealan izbor za brz i zdrav obrok.

Aurelia svježa tjestenina je autentični hrvatski proizvod iako razne vrste tjestenine nose talijanske nazive jer su ti nazivi uobičajeni i prepoznatljivi.

Uz već dobro poznate Aurelia tjestenine kao što su rezane tjestenine (špagete, tagliatelle, fettuccine) te punjene tjestenine (ravioli punjeni tartufima ili ovčjim sirom ili kozjim sirom i maslinama…) pa tortelloni (4 sira, šparoga i špinat, ricotta i špinat, pršut…), Aurelia odnedavno nudi i tradicionalne hrvatske tjestenine kao što su korčulanski (žrnovski) makaruni, istarski fuži, pljukanci i šurlice koje za sada možete kupiti na Aurelia prodajnim mjestima na tržnicama Dolac Zagreb i Rijeka, a sve ostale okuse možete pronaći u hladnjacima svih boljih trgovačkih lanaca.

Aurelia svježa tjestenina svojim okusom, teksturom i mirisom pokazuje da je razlika između svježe tjestenine, bila ona rezana ili punjena, i suhe tjestenine jako velika. Svatko tko je probao uvjerio se to.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakAmerican Express, Discover, Mastercard i Visa za besprijekornu online kupnju
Sljedeći članakUpravljanje lancem opskrbe – Trendovi: Multimodalna komunikacija