Barilla – talijansko kulinarsko iskustvo u Plodinama

barilla-nagradna-igra-largePravo sudjelovanja imaju svi državljani Republike Hrvatske koji za vrijeme trajanja nagradne igre u prodajnim mjestima Plodina kupe bilo koja ti proizvoda iz ponude Barilla tjestenina i umaka, od čega najmanje jedan proizvod mora biti umak, pošalju kopiju računa, te svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i telefonski broj) na:
AWT International d.o.o.
p.p. 6
10002 Zagreb
“Za nagradnu igru Barilla – talijansko kulinarsko iskustvo u Plodinama”.

Svaki sudionik može poslati neograničeni broj kopija računa s točno navedenim podacima zaključno do 01. 11. 2010. Jedna kopija računa može se poslati samo jedanput. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, i to za onu za koju je prvo izvučena. Nikakvi predmeti (osim računa) neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Fond nagrada:
– 10 putovanja u Parmu u Barilla Akademiju za 2 osobe u pojedinačnoj vrijednosti 4.700,00 kn. (Predviđeni datum putovanja u Parmu je veljača 2011.)
– 200 poklon bonova za kupnju Barilla proizvoda u prodajnim mjestima Plodine d.d. u pojedinačnoj vrijednosti 100,00 kn sa uključenim PDV-om.

Cjelokupna pravila nagradne igre, koja traje od 1. listopada do 1. studenog 2010., možete pročitati ovdje.

Izvlačenje: Imena dobitnika će biti objavljena 17.11.2010. na portalu www.awt.hr. Dobitnici nagrada biti će o tome obaviješteni putem telefona kao i o načinu preuzimanja nagrada. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana.

Organizator: AWT International d.o.o.

Prethodni članakMeda nedostaje samo za izvoz
Sljedeći članakOd Nove godine poskupljuju cigarete u Crnoj Gori