Beauty ball iznenađenja za uzbudljivu jesen

Vrijedne nagrade i popusti čekaju sve u poslovnicama BIPE tijekom listopada

Od 1. do 31. listopada BIPA je kupcima pripremila brojna iznenađenja u Beauty ball nagradnoj igri. Uz kupovinu L’Oréal Paris proizvoda u iznosu od 150 kuna ili više svi kupci mogu osvojiti vrijedne nagrade. Kupovina u BIPI uvijek donosi više, a ovog listopada predstavlja posebno uzbuđenje jer na blagajni možete odabrati kuglicu iznenađenja u kojoj se nalazi poruka s osvojenom nagradom.

Izvlačenjem kuglice iz kutije iznenađenja svaki kupac može osvojiti poklon ili popust, a uzbuđenje postaje još i veće s dodatnom kupovinom. Kako? Sa svakih potrošenih 150 kuna ostvaruje se pravo na otvaranje jedne kuglice s vrijednim nagradama na blagajni. Kuglice iznenađenja donose priliku za uštedu uz sjajan popust, osvajanje mobitela ili proizvoda za nadogradnju beauty rutine. Uz dodatno potrošenih 150 kuna veće su prilike za osvajanje nagrada!

U kuglici iznenađenja moguće je osvojiti iPhone 12 64 GB, Philips IPL BRI957/00 LUMEA, Philips VisaPure čistač za lice ili Jade roller. Osim vrijednih nagrada u kuglicama se nalaze i neki od vrhunskih proizvoda iz L’Oreal Paris asortimana ili popust na cjelokupan L’Oreal asortiman.

Beauty ball donosi vrijedne prilike za sve, a odlazak u kupovinu još je uzbudljiviji ove jeseni. Užitak u svakodnevnoj kupovini beauty proizvoda postaje veći uz kuglice iznenađenja koje čekaju u najbližoj BIPA poslovnici.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakPotrošači se moraju naviknuti na više cijene hrane – čelnik Kraft Heinza
Sljedeći članakU Međimurju otvoreno skladište krumpira tvrtke Belak sufinancirano EU novcem