Belje: Sve o ABC siru na internetu

abcsir_screenshoot-largeNovi internetski portal www.abcsir.hr donosi brojne tajne kuhanja uz ABC svježi sir kao i savjete o zdravoj prehrani

Za sve ljubitelje ABC svježeg sira i raznovrsnih jela koja se s njim pripremaju Belje je predstavilo novu internetsku stranicu koja uz predstavljanje samog proizvoda donosi i raznovrsne mogućnosti kombiniranja s drugim namirnicama u pripremanju jela.

Recepti za ukusne zalogaje, maštovite kombinacije i obilje fotografija nalaze se u rubrikama Kuham s ABC sirom i ABC ideje za svaki dan, a u rubrici ABCeda posjetitelji stranice mogu pronaći savjet o zdravoj prehrani ili jednostavno pomoć u planiranju prehrane.

Iz Belja ističu kako je tajna kvalitete i okusa ABC svježeg krem sira u samo tri zdrava sastojka: mlijeku, vrhnju i malo soli. „Ekstra kvalitetno svježe mlijeko svakodnevno se proizvodi na farmama Belja, a također se koristi i u pripremi vrhnja za ABC sir, dok se sasvim mala količina soli dodaje prilikom proizvodnje. Iznimna kvaliteta i trajnost ABC svježeg krem sira i bez dodatka konzervansa i aditiva leži upravo u pažljivo vođenom tehnološkom procesu usavršavanom tijekom posljednjih trideset godina.“

Zbog svojih visokovrijednih sastojaka, proteina, kalcija i vitamina, ABC sir je namijenjen svim dobnim skupinama, ljubiteljima različitih kuhinja i zdrave prehrane.

Prethodni članakPredstavljen humanitarni projekt „Kutak za glazbeni trenutak“
Sljedeći članakPredstavljanje humanitarnog projekta “Kutak za glazbeni trenutak”