Besplatna dostava Neckermann paketa putem TISKA

tisak2U suradnji s Neckermannom, TISAK nudi akciju besplatne dostave paketa naručenih u  Neckermannovu katalogu  koja će trajati u razdoblju od 04. do 18. veljače 2010.

Za sve zaposlene u današnje užurbano vrijeme, TISAK uz uštedu novca omogućuje i bolju organizaciju vremena jer kupci mogu birati na koji kiosk žele da im se izvrši dostava, a dodatnu pogodnost čini izbor između više od 850 kiosaka Tiska na kojima mogu preuzeti svoj paket.

Kako bi kupnja iz  Neckermannovog kataloga bila još jednostavnija, na web stranici  www.tisak.hr/tisakpaket/kiosci/, uz samo nekoliko klikova lagan je i brz odabir najbližeg kioska za dostavu paketa.

Usluga TISAKpaket omogućuje kupcima preuzimanje paketa u roku od 7 do 10 dana, kada im to odgovara te bez čekanja u dugim redovima ili čekanja dostave kod kuće.

Povodeći se uvjerenjem da kupce uvijek treba nagrađivati Tisak će i dalje nastojati organizirati razne promotivne akcije kako bi svojim kupcima olakšao sve stresniji način suvremenog života, stoji u priopćenju Tiska.

Prethodni članakDomaći slatkiši sve se teže nose s globalnom konkurencijom
Sljedeći članakEuropski milijuni za pakiranje salate