Billina privatna robna marka Clever slavi 25. obljetnicu

Asortiman trenutno nudi više od 700 namirnica za svakodnevne potrebe, od lokalnih jabuka preko velikog izbora sireva, kobasica i mesa do smrznute pizze, sladoleda i grickalica do pića, proizvoda za kućanstvo i higijenu te hrane za kućne ljubimce

Robna marka “clever” austrijskog trgovca Billa obilježava svoju 25. godišnjicu dodavanjem novih proizvoda u ponudu i osvježenim izgledom.

Novi proizvodi u asortimanu uključuju raznobojni kikiriki, peciva za hamburgere, vafle sa svježim jajima, party program i ograničeno izdanje energetskog pića Gummibärli, objavila je tvrtka.

Podružnica REWE Grupe pokrenula asortiman “clever” 1999. s 40 osnovnih prehrambenih proizvoda, uključujući čips, voćni jogurt i riblje štapiće.

Asortiman trenutno nudi više od 700 namirnica za svakodnevne potrebe, od lokalnih jabuka preko velikog izbora sireva, kobasica i mesa do smrznute pizze, sladoleda i grickalica do pića, proizvoda za kućanstvo i higijenu te hrane za kućne ljubimce.

‘Pouzdan omjer cijene i kvalitete’
“Odgovarajući omjer cijene i kvalitete učinio je ‘clever’ pouzdanim svakodnevnim suputnikom ljudi u Austriji već 25 godina. Ako ste pametni, uvijek ćete kupovati po zajamčeno sniženoj cijeni, bez uspoređivanja cijena na policama. Nije slučajno da od svih austrijskih privatnih robnih marki u kolicima kupaca najčešće završavaju ‘clever’ proizvodi. Uz brand awareness o robnoj marki od 97 %, clever je marka broj jedan u Austriji”, istaknuo je Erich Szuchy, član uprave Bille.

Iz trgovca dodaju da su najpopularniji proizvodi u asortimanu peciva, maslac, tost šunka, energetska pića, jaja, sir gouda, mljeveno meso i banane.

Prethodni članakIz regulative – CSRD Direktiva: ESG strategija za rast poslovanja
Sljedeći članakProizvodi za bebe i djecu – Lideri vode, dok ostali hvataju korak