Black’n’Easy Strong – buđenje u ritmu Branka Đurića

Jutarnji ritam Branka Đurića je brz i dinamičan, a uz to i lagan i poletan. Tajna njegovog uspjeha leži u jutarnjem plesu i brzom razbuđivanju uz omiljeni napitak - kavu Black'n'Easy Strong

Neki ustaju prije izlaska sunca, neki vole odraditi intenzivan trening, neki meditiraju, neki čitaju, ali svima je zajedničko da početak dana posvećuju nekoj aktivnosti koja ih iznimno usrećuje. Svatko ima svoj jutarnji ritam koji posebno obožava. Možemo se složiti da svima dan započinje budilicom.

Lagano razgibavanje, tuširanje, pranje zuba ili već koji redoslijed preferirate, svakako nakon početnih priprema nastupa – kava. Black’n’Easy Strong kava prava je turska kava, još intenzivnije arome gorčine i ugodne kiselosti, a veća količina omogućava i pripremu jačeg ili dužeg napitka. Idealna kombinacija za brzo buđenje u jutrima kada nam je to jednostavno potrebno.

A kako jutra provodi jedna od najvećih glumačkih zvijezda u regiji, Branko Đurić Đuro? S lakoćom. Jutarnji ritam Branka Đurića je brz i dinamičan, a uz to i lagan i poletan. Tajna njegovog uspjeha leži u jutarnjem plesu i brzom razbuđivanju uz omiljeni napitak.

“Jutarnje rutine ne možete promijeniti, budilica, tuširanje, pranje zuba, jednostavno ne možete ništa od toga preskočiti. Ali ih uvijek možete začiniti, dodati neki svoj autentični sastojak i sve ste promijenili. Moja jutra upravo zbog toga izgledaju lepršavo – glazba, ples, ritam…i Black’n’Easy Strong za jak početak dana”, poručio je Đuro.

Barcaffè Black’n’Easy Strong prava je turska kava gotova samo za minutu. I stvarno brzo budi. Započnite dan u ritmu s Đurom i hrabro krenite u nove uspjehe.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakLedo u 2020. lansirao 32 nova proizvoda
Sljedeći članakSuper Konzum Vukovarska slavi 25. rođendan