Blagdanska sniženja u Kozmu

„Kad bi barem Božić bio svaki dan“, poželjeli su mnogi u ovo blagdansko doba, baš kao što su i Kozmovi kupci puno puta poželjeli da Kozmo srijeda bude svaki dan. Kozmo im je odlučio ispuniti želju i pripremio je iznenađenje – od srijede do Božića svaki dan će biti Kozmo srijeda i to s popustom do 40 posto na poklon-setove, priopćeno je danas iz tog lanca drogerija.

kozmo-srijeda-2010-12-22-midiBez obzira traže li poklone za muškarce ili žene, pada li odabir na parfeme, kreme, make-up, kupke ili proizvode za njegu kose, sve će to kupci pronaći u poklon-setovima koje će sve do Božića moći kupiti na popustu do 40 posto.

Tako će se sutra na popustu od 40 posto naći i mirisne svijeće, mirisni štapići, eterična ulja i lampe te potpourri koji će uljepšati blagdanski stol te upotpuniti atmosferu opuštajućim i očaravajućim mirisima.

Ovi će proizvodi na posebnom popustu od 40 posto biti samo ove srijede pa bi svi koji žele poseban svečani ugođaj za blagdane sutra trebali svakako posjetiti Kozmo drogerije diljem Hrvatske.

Galerija preporučenih proizvoda:

Prethodni članakPivovarna Laško iduće godine prodaje udjele u Mercatoru, Fructalu i Delu
Sljedeći članakU trgovačkim centrima otkriveno mnoštvo krivotvorina