Bolt Food izabrao 10 najboljih restorana u Hrvatskoj

Nagrade Zlatna brokula dodijeljene su u 10 kategorija. Omiljenim odredištem lokalnog stanovništva proglašen je restoran Zrno Bio Bistro koji se može pohvaliti i titulom certificiranog organskog veganskog restorana

Europska superaplikacija Bolt objavila je dobitnike Bolt Food nagrade za 2021. godinu. Nagrada se dodjeljuje restoranima partnerima za izvrsnu gastronomsku ponudu koja, uz vrhunsku hranu, pružaju i zanimljiva kulinarska iskustva iz cijelog svijeta. Nagrada je ove godine prvi put dodijeljena i u Hrvatskoj gdje Bolt Food ostvaruje kontinuirani sustavni rast. Na globalnoj razini trenutno ova aplikacija za dostavu hrane ima šest milijuna korisnika.

Nagrade Zlatna brokula dodijeljene su u 10 kategorija. Omiljenim odredištem lokalnog stanovništva proglašen je restoran Zrno Bio Bistro koji se može pohvaliti i titulom certificiranog organskog veganskog restorana. Simple Green by Jelena ponio je titulu provjereno veganskog restorana, dok je restoran Krojačnica proglašen skrivenim draguljem. Zvijezda u usponu je Imenso Sushi, dok je restoran s najviše narudžbi uz osobno preuzimanje u restoranu bio Yummy Pizza. Popularni La Štruk proglašen je kraljem tradicionalne hrane, a s najviše ponavljanih narudžbi može se pohvaliti restoran Sopranos. Prema mišljenju korisnika Bolt Fooda, najbolja jela azijske kuhinje mogu se kušati u Hugo’s Sushi Baru, Wok n’ Pizza nudi najbolju vrijednost za novac, a apsolutnim miljenikom u kategoriji favorita za ručak proglašen je restoran Remi Food.

“Bolt Food nagrade rezultat su napornog rada i predanosti naših partnera u pripremi izvrsne hrane i pružanja kvalitetne usluge svim gurmanima. O popularnosti naše aplikacije svjedoče dobri poslovni rezultati, a vrijednost narudžbe ponekad prelazi i nekoliko tisuća kuna. Dokaz navedenog je glavni grad Hrvatske koji se nalazi u top 10 svjetskih i top 6 europskih gradova u kojem je vrijednost jedne narudžbe iznosila više od 5.800 kuna. Dobitnike Bolt Food nagrada biraju isključivo korisnici u aplikaciji, a na ocjene utječu kvaliteta i broj ostvarenih narudžbi te brojni drugi kriteriji”, istaknuo je Alan Voučko, Country Manager za Bolt Food u Hrvatskoj.

Osim što dobivaju personalizirani trofej – Zlatnu brokulu – i simpatične marketinške materijale, pobjednički restorani dva tjedna će biti istaknuti u posebnoj kategoriji aplikacije Bolt Food pod nazivom Restaurant Awards 2021.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakKaufland snižava cijene prije promjene stope PDV-a
Sljedeći članakDr. Oetker Sweet Zero