Britanski brend za njegu lica Simple i BŽG pokrenuli val nježnosti na Instagramu

Simple koristi jednostavne sastojke koji poštuju prirodnu ravnotežu kože, poput vitamina, minerala, biljnih ekstrakata i trostruko pročišćene vode. Ne koristi umjetna bojila i umjetne mirise, alkohol, mineralna ulja ili druge potencijalne iritanse

Broj jedan britanski brend za njegu lica Simple napokon je stigao u Hrvatsku i o tome informirao javnost u suradnji s agencijom Bruketa&Žinić&Grey. Simple vjeruje kako svi možemo biti nježni prvenstveno prema sebi i svojoj koži, a onda i prema drugim ljudima, životinjama i planeti. Tako podjednako brine o tome što stavlja u svoje proizvode, ali i o onome što NE stavlja u njih.

Kao što sam naziv govori, Simple koristi jednostavne sastojke koji poštuju prirodnu ravnotežu kože, poput vitamina, minerala, biljnih ekstrakata i trostruko pročišćene vode. Ne koristi umjetna bojila i umjetne mirise, alkohol, mineralna ulja ili druge potencijalne iritanse.

Svjestan činjenice da nježnost podrazumijeva i brigu o našim neljudskim prijateljima, Simple je ponosni nositelj PETA certifikata. Jednako tako donosi i pozitivne promjene u očuvanju okoliša pa tako osigurava da se pakiranja mogu reciklirati, smanjuje udio plastike u ambalaži te koristi recikliranu plastiku.

Simple svakome omogućuje jednostavnu i nježnu rutinu za njegu lica uz micelarnu vodu, gelove i maramice za čišćenje lica, dnevnu i noćne kreme te maske za lice. Strateški je cilj kampanje bio pozicionirati Simple kao brend sa svrhom te ga putem online kanala približiti ciljnoj publici, generaciji Z, inspirirati njezine pripadnike i potaknuti ih na interakciju s brendom.

Budući da nam ovih dana svima generalno treba malo više nježnosti, Simple i BŽG pokrenuli su sedmodnevni izazov na društvenim mrežama naziva #OdaberiNježnost. Tijekom sedam dana, što je bio teaser dio kampanje, trebalo je svaki dan učiniti po jednu, drugačiju nježnu gestu za nekoga, primjerice zahvaliti se, razveseliti komplimentom ili oraspoložiti šalom.

Izazovu su se priključile i influencerice Matea Frajsberger (Click4Chic), Mirna Matković (Lipstickblade), Ivona Panek (Beautyart), Andrea Fabrić, Jona Tonković (Jonajour), Nika Matić i Paula Šik, uz preko 1000 korisnika Instagrama, a vijest su prenijeli i mediji.

Kako bi brend predstavili novinarima, u vrijeme kada press eventi zbog pandemije nisu bili opcija, Simple i BŽG novinarima su poslali uzorke proizvoda s personaliziranim nježnim porukama u kojima su im se zahvalili za konkretne članke koje su napisali za vrijeme strogih mjera socijalne distance i tako informirali, ohrabrivali, motivirali i inspirirali sve nas.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakNovo prodajno mjesto Aurelia svježe tjestenine
Sljedeći članakGillette donirao 160.000 kn zagrebačkom Crvenom križu