Business Sailing Experience Cup okuplja stručnjake digitalne industrije

Novi koncept poslovnih okupljanja spaja opuštenu atmosferu jedrenja, Jadranskog mora i inspirativne govore vrhunskih stručnjaka

Poslovne konferencije napuštaju dosadna okruženja betonskih hala i sele se na jedrilice. Od 10. do 13. listopada Trogir će ugostiti jedinstveni model poslovnih konferencija. Business Sailing Experience Cup, u organizaciji istoimene agencije, okupit će stručnjake iz digitalne industrije, otvorenih inovacija i cirkularne ekonomije Europe i zaploviti Jadranskim morem.

Novi koncept poslovnih okupljanja spaja opuštenu atmosferu jedrenja, Jadranskog mora i inspirativne govore vrhunskih stručnjaka. Konferencije će imati baznu marinu u kojoj će se u šatoru održavati sva predavanja. I dok je jedan dio dana uvijek rezerviran za druženje na kopnu, ostatak vremena sudionici će provoditi u regatnom plovu kroz jedan od najljepših akvatorija u Mediteranu. Startna točka bit će marina Baotić u Segetu Donjem, a vjetar će jedrilice nositi pored Drvenika i Šolte prema Hvaru i Paklenim otocima, gdje će prenoćiti i sutradan krenuti nazad prema Segetu Donjem.

Poslovne konferencije neizostavan su dio svake industrije, ali se gotovo uvijek održavaju na istim lokacijama. Inovativni koncept Business Sailing Experience Agency omogućava sudionicima vrhunska predavanja, ali prije svega nezaboravni doživljaj jedrilica i Jadranskoga mora.

“Poslovnu regatu smo napravili primarno za europsko tržište, fokusirajući se na zemlje koje imaju snažnu tradiciju jedrenja. Sudionici su redom iz zemalja poznatih po ljubavi prema nautici, ali i snažnim ekonomijama. Imamo prijave iz Nizozemske, Danske, Luksemburga ali i iz regije, kao što su Slovenija i Srbija”, rekao je Tom Gavazzi, direktor i osnivač agencije.

Business Sailing Experience Cup je krovno ime regate, a poslovna konferencija obuhvaća tri cjeline. Prva je European Digital Industry Cup, s temama namijenjenima digitalnoj industriji. Druga je Global Open Innovation Cup za industriju otvorenih inovacija koja uzima sve veći zamah u današnjici prepunoj izazova i kratkih rokova. Treća je Circular Change Cup za stručnjake koji se bave cirkularnom ekonomijom. Sudionici registracijom za jedan kup imaju pristup predavanjima sva tri kupa!

Popis predavača za poslovne konferencije obiluje priznatim stručnjacima s godinama iskustva u zahtjevnim industrijama. O digitalnom svijetu sudionicima će se obratiti donedavni predsjednik IBM Europe, Harry van Dorenmalen i CTO Microsofta, Dejan Cvetković. Za otvorene inovacije dolazi svjetski priznati Marcel Bogers, redovni profesor na sveučilištu u Kopenhagenu. A o cirkularnoj ekonomiji pričat će, između ostalih, i Thomas Fundneider, direktor austrijske tvrtke “The Living Core”.

“Tržište traži konstantnu inovaciju. Mi u Business Sailing Experience Agency se ne želimo više konformirati i raditi konferencije koje su viđene stotine puta. Potrebno je smisliti kreativniji način te pružiti poslovnim ljudima dodatni sadržaj i razlog zašto da se zapute na put od 3 dana. Jedrenje je idealna platforma za druženje i razvoj ideja jer stavlja osobu u specifičan način razmišljanja. Opuštenost mora poslužit će nam svima da proširimo svoje horizonte”, rekao je Tom Gavazzi.

Registracije su još uvijek otvorene te je do kraja 9. mjeseca moguće bukirati karte koje se prodaju u 3 vrste. Prva je za cijeli brod, koji primarno iznajmljuju kompanije za svoje timove, potom je moguće uzeti 1 solo kabinu na brodu te dijeliti jednu kabinu s još jednom osobom. Budući da najviše dolazi kompanija koje žele nagraditi svoje zaposlenike, primarno se prodaju brodovi za cijele kompanije. Registracije se provode putem interneta, na stranici https://bse.agency/.

Prethodni članakČetvrta MAGENTA 1 B2B RUN u Zagrebu okupit će 6.250 trkača
Sljedeći članakU Hrvatsku stigao inovativni uređaj za zagrijavanje duhana – glo