Redizajnirana Cedevita i novi proizvodi

Cedevita_Bazga_1Cedevita nas oduvijek povezuje s domom, druženjem na igralištima i u parkovima, sa sportskim aktivnostima, osvježenjem. Ako ta Cedevita pobuđuje nostalgiju, nova Cedevita priča novu priču; svježu, drugačiju, inspirativnu, aktivnu, urbanu priču, kojoj vjerujemo zbog naslijeđa Cedevita proizvoda.

Nova Cedevita ide korak dalje kao “okidač” za dobar osjećaj. Sa svojom svježom dozom vitamina poziva na aktivnost, kreativnost, upornost, motivaciju, snagu, entuzijazam i time podsjeća na sve atribute značenja svoje prepoznatljive narančaste boje, koja je, s obzirom na novi narančasti logo, prisutna na svakom novom pakiranju.

Cedevita_MentaCedevita je redizajnom dobila i svoj jedinstveni element, zaštitni znak, prepoznatljivu Cedevita čašu. Čaša je stilizirana i obogaćena karakterističnim dodacima poput naočala, brkova, usana i šešira.

Cedevita GO! od sada nastupa samo pod imenom Cedevita, čime je postignuta apsolutna konzistentnost Cedevita asortimana te su svi proizvodi svedeni pod isti nazivnik, a to je Svježa doza vitamina. Nova Cedevita voli korištenje gradskih rijeka i jezera, bicikliranje kao sredstvo spajanja odredišta, čime promovira zdrav život i u njemu rekreaciju i zabavu.

Cedevita_NarancaSvježa doza vitamina je uistinu svježa, jer Cedevita prah čuva stabilnost vitamina i u trenutku konzumacije nudi njihovu punu funkcionalnost. Vitamini smanjuju umor i iscrpljenost, štite stanice od stresa i doprinose normalnoj funkciji srca i imunološkog sustava. Važno je napomenuti kako se na novim redizajniranim pakiranjima komuniciraju navedene funkcionalne vrijednosti napitka, koje proizlaze iz djelovanja pojedinih skupina vitamina, a koje je odobrila EFSA (European Food Safety Authority).

Uz redizajn, ove godine lansirani su i novi Cedevita proizvodi: Bazga & limun sa stevijom, kao novi okus s 35% manje šećera u on the go segmentu, Bazga & limun pakiranje od 200g i okus Menta & limun isključivo za ugostiteljski segment.

PROMO

Prethodni članakDukat predstavio Cremoso – prvi kulinarski krem jogurt
Sljedeći članakOsvoji jednu od 100 ulaznica za Ultra Europe uz Old Spice, Head&Shoulders i Gillette