Cekin Zimska priča

Cekin predstavlja Pileće prutiće od filea prsa u umaku od senfa i meda te šljive i cimeta u pakiranju od 400 g, Nadjeveni Gavelino – najpoznatije začinjeno pile u vrećici za pečenje, punjeno tradicionalnim nadjevom od kruha, sira i jaja te Zimsku priču, panirani smrznuti proizvod

Nakon mnoštva novih proizvoda u posljednje vrijeme iz Cekina, vodeći brend piletine u Hrvatskoj godinu zaključuje lansiranjem jedinstvene linije proizvoda pod nazivom Cekin Zimska priča. Novi asortiman inspiriran je čarobnim okusima i mirisima zime, mnogima najdražeg godišnjeg doba. Zima je vrijeme blagdana kada se obitelji i prijatelji posebno okupljaju, a za takve prilike pripremaju se pažljivo odabrana, najfinija jela.

A kako bi vam olakšao taj izbor, Cekin predstavlja Pileće prutiće od filea prsa u umaku od senfa i meda te šljive i cimeta u pakiranju od 400 g, Nadjeveni Gavelino – najpoznatije začinjeno pile u vrećici za pečenje, punjeno tradicionalnim nadjevom od kruha, sira i jaja te Zimsku priču, panirani smrznuti proizvod.

Asortimanu Zimske priče svoj doprinos dao je i Vindon, najpoznatiji hrvatski brend purećeg mesa, pa će tako ove godine potrošačima za blagdane biti dostupna i domaća Nadjevena purica u vrećici za pečenje za kompletan blagdanski obrok.

Prethodni članakProizvodnja hrane u Hrvatskoj: Možemo li bolje? – VIDEO
Sljedeći članakNovi SUPER KEFIR iz Vindije