Čips RICE UP

Čipsevi od smeđe riže su bez glutena, bez konzervansa, bez boja, bez pojačivača okusa (glutamate), dobri su izvori vlakana, nisu GMO, dolaze u sedam različitih okusa, nisu prženi u ulju te im je dodano maslinovo ulje

Za osnovu RICE UP grickalica odabrano je cjelovito zrno smeđe riže jer je dokazano da je jedna od najzdravijih žitarica bogata vlaknima, selenom, skupinom B vitamina, bez glutena. U svim proizvodima koriste se samo prirodni sastojci bez kvasca ili prženja. Bilo da odlučite pojesti sendvič s rižinim krekerima, ukusan rižin kolač s belgijskom čokoladom, čips od riže ili rolice od riže, uvijek možete biti sigurni da ste napravili najbolji izbor – za vas osobno i za vaše najmilije.

Povrh svega, rižine grickalice najbolja su poslastica za vaša osjetila – hrskavi, s finim ili upečatljivim okusom a najvažnije 100% prirodni. Čipsevi od smeđe riže su bez glutena, bez konzervansa, bez boja, bez pojačivača okusa (glutamate), dobri su izvori vlakana, nisu GMO, dolaze u sedam različitih okusa, nisu prženi u ulju te im je dodano maslinovo ulje.

Prethodni članakObjavljen program konferencije Superprodavač 2019
Sljedeći članakKonferencija Employer branding