Comping najbolji svjetski pružatelj poslovnih rješenja

Compingov tim od šest konzultanata i razvojnih inženjera proizvodi najbolja poslovna rješenja na svijetu po izboru Microsofta

Hrvatska IT tvrtka Comping osvojila je nagradu za najboljeg pružatelja poslovnih rješenja razvijenih na Microsoft tehnologijama u kategoriji Midmarket Solution Provider na svjetskoj razini. Predstavnici Compinga nagradu su preuzeli na Microsoft partnerskoj konferenciji koja je sredinom srpnja održana u Washingtonu, objavili su iz Compinga.

Pobjeda u kategoriji Midmarket Solution Provider znači uvrštavanje Compinga u kategoriju najboljeg pružatelja poslovnih rješenja na bilo kojoj od Microsoft tehnologija za tvrtke srednje veličine širom svijeta. Kategorija tvrtki srednje veličine samo na teritoriju Europe obuhvaća tvrtke koje prihoduju u rasponu od 20 milijuna eura do 1 milijarde eura godišnje te pokrivaju trećinu zaposlenih u Europi i trećinu prihoda europskog privatnog sektora.

Budući da je Microsoft već godinama najveća svjetska korporacija u proizvodnji softvera, usluga i rješenja, činjenica da je prvo mjesto osvojila hrvatska informatička tvrtka sa 70 zaposlenika, u oštroj konkurenciji s finalistima iz Indije ili SAD-a, zaista je izniman uspjeh. Ovo je priznanje značajno i za čitavu hrvatsku IT industriju, njezinu prepoznatljivost i ugled na međunarodnoj sceni.

Nagrađena Compingova rješenja imaju široku tržišnu primjenu u različitim industrijama sa specifičnim potrebama, od turizma, financijskih institucija, osiguranja, farmacije, javnog sektora, distribucije, proizvodnje, medicinskog turizma i niza drugih grana industrije.

Među Compingovim rješenjima su ContactInCloud odnosno kontaktni centar koji objedinjuje sve komunikacijske kanale i služi kao prodajni, marketinški ili servisni alat, LoyaltyInCloud koji predstavlja program vjernosti, ProjectInCloud koji služi za upravljanje projektima, EventInCloud odnosno upravljanje događanjima, SalesInCloud koji pomaže kod različitih uloga prodajnog ciklusa, MobileInCloud za mobilno sudjelovanje u procesima, GeoInCloud za geomarketing i geolokaciju te dodatna vertikalna rješenja kao što su ManfactureInCloud za planiranje proizvodnih kapaciteta na temelju prodajnih aktivnosti za proizvodne tvrtke.

Trpimir Kvesić, voditelj tima i predstavnik Compinga pri dodjeli nagrade na World Partner konferenciji u Washingtonu, gostujući kao predavač pred 2.500 ljudi naglasio je tri strateška elementa koja su rezultirala ovakvim svjetskim uspjehom.

“Naši zadovoljni korisnici, naši visoko motivirani, entuzijastični i talentirani djelatnici s izraženom željom za svakodnevnim natjecanjem i pobjedom te naša kreativna rješenja bazirana na CRM-u koja su vertikalno i horizontalno katalogizirana, ključni su elementi našega uspjeha i vrhunskih dostignuća. Mi živimo CRM filozofiju! Mi ne prodajemo i implementiramo naša rješenja te nakon toga zaboravljamo na naše korisnike. Upravo suprotno, zajedno s klijentima ih koristimo i unaprjeđujemo svaki dan. Korisnici nam zbog toga često govore da predstavljamo vrlo bitnu kariku u njihovom poslovnom uspjehu i zadovoljstvu njihovih korisnika te da su ponosni što su upravo nas izabrali kao svog partnera”, kazao je Kvesić.

Comping stvara i prati trendove kojih se drže i oni najveći: Mobile-First, Cloud-First te njeguje viziju globalnog tržišta. Umjesto kompliciranih i skupih softvera, Comping je uspio stvoriti jednostavna poslovna rješenja razvijena na poznatim te priznatim Microsoftovim alatima: Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Lync, Exchange, SharePoint i Office 365.

Comping je još ne tako davno koristeći i neke druge, tada raširenije i prepoznatije CRM platforme, prepoznao jednostavnost i prilagođenost Microsoft Dynamics CRM-a te njegovu modularnost.

Na bezbolan način se umjesto organizacijskog i sveobuhvatnog rješenja u tom slučaju može uvesti poslovno rješenje na razini pojedinog odjela koji osim svog lakšeg uvođenja puno prije donosi i vidljive rezultate.

Takav pristup kasnije može biti primjer za uvođenje globalnog sustava na razini cijele organizacije i pomoć pri izbjegavanju prepreka na koje se već naišlo, ističe se u priopćenju tvrtke.

Prethodni članakLidl u duhu flamenca i fieste predstavio atraktivnu Sol&Mar ponudu
Sljedeći članakSektorska analiza – hrana i piće: Perspektiva koju ni kriza nije uspjela poljuljati