Comping potvrdio Dell Technologies Platinum Partner status za 2020.

Comping tako svojim korisnicima nastavlja osiguravati cjelovita tehnološka rješenja i usluge nužne za transformaciju IT-a te izgradnju digitalne budućnosti, objavili su iz tvrtke.

Domaća ICT tvrtka Comping potvrdila je Platinum status u Dell Technologies Partnerskom programu. Time je dosadašnji status ove tvrtke zadržan i u 2020. godini, ali sa značajnim poboljšanjem kako korisničke podrške tako i prodajnih rezultata. Tijekom prošle godine veliki skok napravljen je upravo na dijelu servisnih kompetencija za implementaciju i podršku enterprise rješenja. Comping tako svojim korisnicima nastavlja osiguravati cjelovita tehnološka rješenja i usluge nužne za transformaciju IT-a te izgradnju digitalne budućnosti, objavili su iz tvrtke.

“Protekla godina bila je obilježena vrlo intenzivnom suradnjom s Dell Technologies koja je urodila isporukom nekoliko vrlo značajnih tehnoloških projekata u RH. Riječ je o projektima koji su i veličinom i zahtjevnošću jedinstveni. No, važno je istaknuti da neovisno o tome radi li se o ‘high-end’ sustavima za pohranu ili korisničkom računarstvu, potrebna je tehnološka ekspertiza, edukacija stručnjaka, poznavanje tehnologije, te razumijevanje poslovnog okruženja i inovacija. Sve to nužno je poduprijeti alatima, metodologijama i najboljom poslovnom praksom. Naša poslovna deviza temelji se na toj paradigmi i vjerujemo da je to recept za uspjeh. Ono čime sam izrazito zadovoljan je i činjenica da smo iz partnerskog programa na relaciji komplementarnih tehnologija VMware SW – Dell EMC infrastrukture postavili i rješenje za visoko vrijedan tehnološki i ekspertni projekt naše platforme – ThingsTalk”, kazao je Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga.

Pohrana podataka, sigurnost informacija, analitika te računarstvo u oblaku samo su neke od usluga koje organizacijama omogućavaju bolje upravljanje i analizu podataka, a time i uspješnije poslovanje. To je svakako jedan od ciljeva koje Comping njeguje već godinama.

“Comping je prije svega fokusiran na Data Center tehnologije i tehnologije kojima se osigurava integritet, dostupnost i neporecivost informacija. Te tehnologije uključuju hiper konvergentne sustave VxRail ili ostale vSAN bazirane, storage sustave svih raspona, te sustave za pohranu (backup) podataka, backup softver, poslužitelje i sl. Na taj način osiguravamo svojim klijentima sigurnu IT infrastrukturu i tehnologiju za kontinuitet poslovanja”, izjavio je Nedeljko Matejak, voditelj savjetovanja i rješenja u Compingu.

Ova zagrebačka tvrtka uspješna je na brojnim poljima mrežne infrastrukture te vodeći sistem integrator i u najkompleksnijim projektima. Takvi projekti, kao i partnerski statusi s vodećim svjetskim tehnološkim tvrtkama, zahtijevaju određene certifikate, adekvatne prodajne rezultate, a u pojedinim segmentima, odnosno grupama proizvoda, potrebne su i zasebne ekspertize. Na kontinuitet Compingaa u educiranju vlastitih stručnjaka i unapređenju ukupnog poslovanja ukazuje i obnovljeno partnerstvo s Dell Technologies. Partneri s Platinum statusom vrlo su važni strateški partneri, a iz Compinga se nadaju kako će im ovo još više pomoći da svojim korisnicima i dalje pružaju podršku i usluge koje zaslužuju.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakIstražuje se povezanost nedostatka vitamina D i pandemije COVID – 19
Sljedeći članakMeggle donira udrugu Rijeka ljubavi i Crveni križ