Compingu status HPE Hybrid IT Partner of the Year 2017

Hrvatska ICT tvrtka Comping osvojila je prestižni status Hybrid IT Partner of the Year 2017 za područje središnje i istočne Europe, Izraela i Rusije koju dodjeljuje Hewlett Packard Enterprise.

Ova je nagrada priznanje brojnim uspješnim projektima Compinga te tehnološkim mogućnostima i sposobnostima ove tvrtke u isporuci hibridnih cloud rješenja korisnicima. Nagradu je na ovogodišnjem HPE Global Partner Summitu koji je prije nekoliko dana održan u Las Vegasu u ime Compinga primio Alojzije Jukić, predsjednik uprave tvrtke.

“Ova je nagrada prije svega priznanje radu i odnosu s našim korisnicima. Upravo su napredne HPE tehnologije ključne za razvoj naših poslovnih rješenja putem kojih zajedničkim korisnicima osiguravamo sigurnu digitalnu transformaciju poslovanja u svrhu ostvarenja što boljih poslovnih rezultata.” izjavio je Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga.

“Hibridna IT infrastruktura spoj je tradicionalnog IT-a, te private, managed i/ili public cloud rješenja što korisnicima omogućava potpunu kontrolu i maksimalnu iskoristivost vlastitih IT resursa. Zahvaljujući stalnoj edukaciji i radu naših zaposlenika, Comping raspolaže zaista visokom razinom znanja i iskustva u isporuci upravo takvih hibridnih IT rješenja”, dodao je Jukić.

Nagrada HPE Partner of the Year predstavlja veliko priznanje poslovnim partnerima za ostvarene rezultate i postignuća koja podižu standard izvrsnosti poslovanja i zadovoljstva korisnika. Pobjednici se biraju temeljem realno ostvarenih rezultata te se u obzir uzima njihov doprinos razvoju poslovanja zajedničkih (HPE) korisnika.

“Posebno sam ponosan što je ovogodišnja nagrada “CEE&I Partner of the Year Award” u kategoriji Hybrid IT dodijeljena upravo hrvatskom HPE Platinum Partneru – poduzeću Comping d.o.o. Comping je bio iznimno uspješan u dizajnu i implementaciji složenih Hybrid Cloud projekata koristeći HPE rješenja i tehnologije, što je ujedno jedan od temelja budućeg razvoja suradnje naše dvije kompanije. HPE stavlja snažan naglasak na suradnju s partnerima u razvoju rješenja i postizanju poslovnih rezultata zajedničkih korisnika, i ova nagrada je potvrda toga”, izjavio je Roman Gilg, HPE voditelj kanala prodaje za CEE&I regiju.

Specifičnost i kompleksnost raznih IT okruženja, te savladavanje izazova u isporukama hibridnih IT cloud rješenja donijeli su ovu laskavu titulu Compingu, koji već niz godina ulaže znatna sredstva u edukaciju i razvoj vlastitih rješenja baziranih na HPE tehnologijama.

Tvrtka Comping d.o.o. nudi profesionalne informatičke usluge i rješenja za male, srednje i velike tvrtke. Zapošljava preko 80 IT stručnjaka te temelji svoje cjelokupno poslovanje na četiri poslovna načela: briga o korisnicima, briga o zaposlenicima, odgovorna suradnja s poslovnim partnerima te pouzdan i odgovoran član zajednice u kojoj živi i djeluje.

Uz jasan fokus vlastitog poslovanja, Comping je svojim sadašnjim, ali i potencijalnim korisnicima pouzdan partner u IT rješenjima.

Prethodni članakOnline trgovina eKupi raste unatoč zapostavljenosti e-commerca
Sljedeći članakJana Vitamin kutak na Bundeku