CROMARIS BIO RIBA nova poslastica na vašem uskrsnom stolu

Asortiman BIO ribe – orada, brancin i hama, uzgojen je u skladu sa strogim ekološkim standardima na odabranim lokacijama Jadranskog mora, bez upotrebe antibiotika i GMO sirovina

Tradicionalno okupljanje obitelji za uskrsnim blagdanskim stolom odlična je prilika za nove okuse i nove namirnice. Cromaris riba čest je izbor, prije svega zbog svoje vrhunske kvalitete i svježine te dostupnosti. Kao lider u proizvodnji visokokvalitetne ribe, Cromaris i ove godine nudi nešto posebno – BIO ribu koja će zadovoljiti i najistančanija nepca.

Cromarisova je misija svojim kupcima ponuditi proizvod vrhunske kvalitete, isključivo prema načelima održivog i odgovornog poslovanja. Naš asortiman BIO ribe rezultat je predanog rada u očuvanju morskog ekosustava i poticanju održivog uzgoja.

Asortiman BIO ribe – orada, brancin i hama, uzgojen je u skladu sa strogim ekološkim standardima na odabranim lokacijama Jadranskog mora, bez upotrebe antibiotika i GMO sirovina. BIO riba hrani se isključivo organski certificiranim hranom iz održivih izvora.

Cromaris riba već unutar 24 sata stiže na stolove hrvatskih, talijanskih i slovenskih potrošača, odnosno, 48 sati od izlova i na ostala EU tržišta. U svim fazama proizvodnje osigurana je sljedivost i stroge kontrole u skladu s najvišim standardima zdravstvene sigurnosti i kvalitete. Potvrđuju to brojni certifikati za kvalitetu (ISO 9001), sigurnost hrane (IFS), održivost i društvenu odgovornost (ASC, GGAP) te organsku proizvodnju (organski uzgoj prema EU regulativi, Naturland).

Cromaris BIO riba odličan je izvor zdravih masnoća. Cromaris je razvio vlastitu recepturu riblje hrane, prilagođene pojedinoj vrsti ribe koju uzgaja. Time je postignuto da riba bude bogata omega-3 masnim kiselinama te ima povoljan omjer omega-3 i omega-6 masnih kiselina, što blagotvorno utječe na zdravlje ljudi. Također, bogata je proteinima važnima za rast i razvoj, a vrijedan je izvor i vitamina D.

U uskrsnom razdoblju, ljubitelji ribe mogu uživati u raznovrsnom asortimanu svježe BIO ribe – bilo da preferiraju svježe neočišćenu ili očišćenu ribu ili pak pakiranu Cromaris ribu. Dodatno, Cromaris s ponosom predstavlja svoju novu kampanju, proizašlu iz suradnje s priznatim talijanskim chefom Giorgiom Locatellijem. Chef Locatelli osobno je iskusio raznolike benefite BIO ribe u različitim prigodama.

Neka ovogodišnji uskrsni stol bude prilika za uživanje u vrhunskoj hrani, stvaranje lijepih obiteljskih uspomena uz vaš komadić mora – Cromaris BIO ribu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakZvijezda donirala 13.000 eura štićenicima Udruge za sindrom Down za bavljenje sportom
Sljedeći članakU Međimurju niče nova šuma s 8.500 stabala hrasta