Deloitte Hrvatska i ove je godine sudjelovala u Impact Day-u

U ovogodišnjem Impact Day-u, koji je obilježen 22. svibnja, sudjelovalo je sedam zemalja CE South regije (Hrvatska, Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Kosovo, Slovenija i Srbija)

Deloitte Hrvatska i ove je godine sudjelovala u IMPACT Day-u. Riječ je o “danu utjecaja” kada Deloitteovi zaposlenici volonterski sudjeluju u raznim aktivnostima čiji je cilj poboljšati kvalitetu života u lokalnoj zajednici. Ove su se godine s dijelom svojih akcija uključili i u nacionalnu kampanju “Hrvatska volontira”.

U ovogodišnjem Impact Day-u, koji je obilježen 22. svibnja, sudjelovalo je sedam zemalja CE South regije (Hrvatska, Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Kosovo, Slovenija i Srbija), a sve s istim ciljem – pokazati predanost i pružiti pomoć zajednicama u kojima djelujemo. Ovaj angažman ističe našu spremnost i želju da budemo korisni i podržavamo zajednice u kojima smo prisutni.

U Hrvatskoj je 100-tinjak Deloitteovih volontera sudjelovalo u četiri aktivnosti gdje smo svojim angažmanom, trudom i radom doprinijeli stvaranju pozitivnog utjecaja i koristi za zajednicu u kojoj živimo i radimo:

Prva aktivnost bila je čišćenje i uređenje okoliša društvenog doma Maksimir. Deloitteovi volonteri posvetili su svoje vrijeme i trud čišćenju okoliša, uređenju igrališta te čišćenju i farbanju prostorija doma i cijevi radijatora. Cilj akcije bio je poboljšati uvjete korištenja navedenih prostora za neprofitne udruge, branitelje, invalide i djecu zajednice.

Druga aktivnost obuhvaćala je druženje i sadnju cvijeća sa štićenicima Kuće Brezovica, koja pruža smještaj djeci s teškoćama u razvoju. Ovdje su naši volonteri proveli vrijeme družeći se s korisnicima kuće, sadeći cvijeće i pružajući im osjećaj radosti i podrške.

Treća aktivnost uključivala je čišćenje i uređenje okoliša Udruge za terapijsko jahanje – Fala. Volonteri su se posvetili uređivanju okoliša i osvježavanju prostora farbanjem drvenih sjenica, što je donijelo novu svježinu već prekrasnom prostoru i krajoliku.

Četvrta aktivnost bila je posjeta i druženje sa štićenicima Noine Arke, udruge za skrb o napuštenim životinjama. Osim donacije udruzi za hranu, naši volonteri su se družili, šetali i igrali s napuštenim psima koji su zbrinuti u prostorijama udruge.
U sve četiri aktivnosti naši volonteri, Deloitteovi djelatnici, svojom marljivošću, zalaganjem i nesebičnošću pokazali su veliko srce. Time su potvrdili koliko im je stalo da doprinesu i pomognu u poboljšanju zajednice u kojoj djeluju i rade.

“Ponosni smo na naše djelatnike koji su odvojili svoje vrijeme i svojom snagom i radom doprinijeli pozitivnom ostvarenju ove lijepe i korisne inicijative. Kao i svake godine, Impact Day nam pruža priliku da ujedinimo naše snage i doprinesemo stvaranju bolje zajednice. Zadovoljstvo nam je bilo vidjeti s kojom ozbiljnošću i predanošću su se naši djelatnici prebacili iz uredskih stolica i uhvatili grablja, lopata, škara i kistova kako bi sudjelovali u poboljšanju i promjenama za unapređenje zajednice u kojoj živimo i poslujemo. Iskreno im zahvaljujemo na tome. Ova inicijativa uvijek izvuče najbolje iz svih nas te nas također napuni energijom, radošću i zahvalnošću”, izjavila je Helena Schmidt, voditeljica hrvatskog ureda Deloittea i partnerica u Odjelu poreza.

Deloitte Hrvatska još jednom je dokazao svoju predanost društveno odgovornom poslovanju i interakciji s lokalnom zajednicom. Zahvaljujemo svima koji su se uključili u ovu inicijativu te smo ponosni na postignuća i doprinos koji smo ostvarili.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakZavršio je četvrti Greencajt festival
Sljedeći članakHrvatske tvrtke nedovoljno otporne na kibernetičke prijetnje