Delta Agrar: Široka paleta prehrambenih proizvoda

funfit-musli-crunchy-orange-250gDelta Agrar u maloprodaji nudi širok asortiman proizvoda iz svog portfelja.

U ponudi ove kompanije tako se nalaze jabuke iz najvećeg voćnjaka u regiji koji se nalazi u Čelarevu (sorte gala, braeburn, crveni i zlatni delišes, Granny Smith i klupska jabuka Modi), razne vrste voća i povrća koje se proizvode po Global GAP standardu, dijelom iz vlastite proizvodnje, a dijelom iz otkupa.

Meso i mesne prerađevine proizvode se u Yuhoru iz Jagodine, a tjestenine i brašno u Danubiusu iz Novog Sada. U Floridi bel u Zemunu pakiraju se Fun&Fit muesli i cerealije te Jumbo apetisani i ABC osnovne životne namirnice, dok se voda Aqua Gala puni u tvornici Mioni.

Delta Agrar na tržištu je prisutna od 1993., dok je najstarija tvrtka Yuhor koja posluje od 1902. godine. Danubius postoji od također davne 1918., Florida bel od 1990., a ‘najmlađi’ Mioni od 2007. godine.

Ključ svog uspjeha na tržištu u Delti vide u konstantnom ulaganju u suvremenu tehnologiju, praćenju svjetskih trendova i primjeni standarda neophodnih za proizvodnju zdravstveno sigurne hrane.

“Delta Agrar prisutan je na tržištu Hrvatske u manjem obujmu u odnosu na želje i mogućnosti kompanije, s obzirom na proizvodni portfelj i visoku kvalitetu proizvoda koje posjedujemo. Ta prisutnost se zasad ogleda u poslovnoj suradnji tvrtke Florida bel koja je proizvođač robnih marki za Konzum i Podravku”, kaže Branislav Maričić, Menadžer za odnose s javnošću.

Prethodni članakI uz (pre)visoke naknade, mali trgovci ne mogu bez kartica
Sljedeći članakPekarska industrija: Više od kruha