Di Sunprotection linija proizvoda za sunčanje

saponia-di-sunprotection-linijaSaponia predstavlja novu Di Sunprotection liniju sredstava za sunčanje s različitim zaštitnim faktorima u koju su ugrađena najnovija dostignuća s područja zaštite kože od sunca i njege kože nakon sunčanja. Svi proizvodi su u novoj atraktivnoj ambalaži prilagođenoj za jednostavnu uporabu.

Inovirane formulacije proizvoda za sunčanje obogaćene su učinkovitim kompleksom UV filtera i aktivnim sastojcima poput pantenola, aloe vere i vitamina E koji štite i njeguju kožu pružajući joj bogatu hidrataciju.

Formulacije proizvoda, u skladu sa svjetskim dermatološkim standardima, omogućuju duži boravak na suncu te pružaju njegovan i zdrav izgled kože. Novost je i linija dermatološki testiranih proizvoda Di Sunprotection Kids, s visokim zaštitnim faktorom 50, koja je namijenjena zaštiti osjetljive dječje kože.

Di Sunprotection mlijeko poslije sunčanja s kompleksom aktivnih sastojaka ublažava osjećaj zatezanja i peckanja te umanjuje crvenilo na koži uzrokovano prekomjernim izlaganjem suncu. Inovativna formulacija novog gela s ekstraktom aloe vere ugodno hladi i smiruje kožu.

Prethodni članakTexo: Najbogatija ponuda samoljepljivih traka
Sljedeći članakNove pileće hrenovke Perutnine Ptuj – Pipo Čakovec