Dida Boža: Hrvatska kvaliteta za svjetsko tržište

dida-boza-dzemovi-glavnaDida Boža namazi i džemovi prepoznati su u cijelom svijetu, gdje su oduševili potrošače i osvojili neke od najcjenjenijih nagrada na međunarodnim sajmovima hrane

Džemovi ili kako ih neki vole zvati voćni namazi, izvrsno obogaćuju dnevne obroke, upotpunjuju slastice, palačinke i ostale ukusne delicije. Prepoznatljiv, u mnogim kućama prisutan i sve češći gost je Dida Boža džem.

Dida Boža, brend tvrtke Hermes International d.o.o. iz Sračinca pokraj Varaždina, postao je sinonim za proizvode jedinstvenog okusa i vrhunske kvalitete. Brend Dida Boža inspiriran je stvarnom osobom – djedom vlasnika tvrtke koji je cijeli život posvetio uzgoju maslina, smokava i drugog voća i povrća u okolici Vodica u Dalmaciji.

2Dida Boža namazi i džemovi su hrvatski proizvod, pripremljeni prema originalnim dalmatinskim recepturama u strogo kontroliranim uvjetima, gdje se, primjerice, svaka smokva ručno pregledava kako bi džem bio vrhunske kvalitete. Visok udio ekološki uzgojenog voća te ručno branih plodova daje im punu i osobitu aromu.

Uz najviše nagrađivani džem od smokava, kraljicu brenda, u asortimanu se mogu pronaći različiti okusi za svako nepce. Osvježavajući ekološki džemovi od kupine, višnje i smokve s narančom, nježniji okusi ekološkog džema od jagode, marelice i šljive te neobičniji ali sve traženiji Ekološki džem od aronije, mandarine i ficoco, proizvodi su koji vas sa sigurnošću neće ostaviti ravnodušnima. Uz ekološke džemove u ponudi možete pronaći prirodne namaze, čoko dražeje, goji bobice te ekološke sokove.

Dida Boža namazi i džemovi prepoznati su u cijelom svijetu, gdje su oduševili potrošače i osvojili neke od najcjenjenijih nagrada na međunarodnim sajmovima hrane. Najnovije priznanje stiglo je u lipnju kada je hrvatski namaz od višanja Dalmatia Sour Cherry brenda Dida Boža osvojio srebrnu nagradu u kategoriji “Novi proizvod” na prestižnom međunarodnom sajmu gurmanske hrane Fancy Food Show u New Yorku.

dida-boza-gift-shopVelik broj poklonika Dida Boža proizvoda obradovat će vijest da je u njegovoj rodnoj kući u Vodicama ovoga lipnja otvoren prvi Dida Boža gift Shop i Caffe Bar. U maštovitom i tradicionalnom dalmatinskom kutku ne samo da možete kupiti proizvode, nego ih imate mogućnost kušati i kreirati svoj vlastiti “džem za osmijeh”.

Detaljnije informacije o domaćem brendu dostupne su na web stranici  ili na facebook stranici.

Prethodni članakČak 99,7% tvrtki u realnom sektoru su mala i srednja poduzeća
Sljedeći članakU Zagrebu prosječna plaća 884 kune viša nego u ostatku Hrvatske