Dječji tjedan u Tisak Media centrima

Dječjim tjednom završava rođendansko slavlje Tisak Media centra u kojem će najmlađe razveseliti velika sniženja od 40% na sve dječje knjige i slikovnice, te čak 50% za sve crtiće.

Osim prigodnih popusta u tjednu od 28. lipnja do 4. srpnja Tisak Media centar za sve klince i klinceze priprema gostovanje dječjih pisaca, pa će tako u petak, 02. srpnja  u Tiska Media centru u Franskopanskoj ulici u Zagrebu gostovati Maja Gluščević koja će tom prilikom predstaviti svoju knjigu Opasan let.

Maja Gluščević autorica je brojnih knjiga za djecu među kojima su Tajna tihe uvale, Priča o Jelenku, Lovci na potonulo blago, Tajanstveni svjetionik, Bijeg u košari te mnoge druge.

Tisak Media centar u Varaždinu istog će dana ugostiti Mladena Kopjara uz promociju njegove knjige Autobus za mjesec. Mladen Kopjar je napisao dječje knjige Žganci od vanilije, Šifra kineske kornjače, Čokoladne godine.

Dječjim tjednom završava mjesec proslave drugog rođendana Tisak Media centra u kojem su svaki tjedan vjerne kupce darovali nevjerojatnim sniženjima i akcijskim ponudama, a multimedijalni centri u cijeloj Hrvatskoj ugostili su brojne pisce, te postali nezaobilazno mjesto druženja i kupovine.

Prethodni članakTermes će objaviti ponudu za preuzimanje tvrtke IPK Kandit
Sljedeći članakKaufland, Lidl i Spar – analiza poslovanja