dmBio ledeni čajevi za vruće ljetne dane

Istančani okus agruma iz ekološke proizvodnje osigurat će vam instant osvježenje koje vam je potrebno, a zeleni čaj pun je antioksidansa i vitamina koji vam daju dodatnu energiju koju vrućina bespoštedno crpi.

O ukusima se ne raspravlja, tako da, ako više volite kombinaciju breskve i maline te preferirate blaži okus bijelog čaja, novi dmBio ledeni bijeli čaj s breskvom i malinom pravi je odabir za vas.

dmBio čajevi posebni su po nekoliko stvari. U njihovoj proizvodnji koristi se organsko voće, uzgojeno po principima ekološke poljoprivrede koja ne koristi sintetičke pesticide.

Pri proizvodnji ambalaže dmBio ledenih čajeva korišteni su materijali potekli iz šuma kojima se gospodari – održivo.

Da je proizvođač materijala svjestan važnosti promicanja ekološki odgovornog, društveno korisnog i ekonomski održivog gospodarenja šumama i šumskim resursima na dmBio ledenim čajevima jamči vam oznaka FSC – Forest Stewardship Council (Vijeće za nadzor šuma).

Ovo ljeto (koje će po nekim prognozama biti jedno od najtoplijih u povijesti!) osvježite se dmBio ledenim čajevima i budite sigurni da je čaj koji pijete pripravljen uz pažljivu brigu o održavanju ravnoteže u okolišu.

Prethodni članakNadzorni odbor Podravke d.d. produžuje mandat aktualnoj Upravi
Sljedeći članakAC Food otvara nova tržišta za Agrokomercove proizvode