Do značajnih ušteda uz Modus kartice i aplikacije

modus-kartice.ftd 777Tvrtka Modus International za svoje je korisnike razvila paletu kartica i mobilnih aplikacija kojima se postižu značajni popusti. Među ostalim, Modus nudi i cjelovita rješenja za tvrtke iz sektora maloprodaje koje pomoću ovih alata mogu ostvariti značajan iskorak u poslovanju.

Modus International grupa d.o.o. za svoje je korisnike razvila paletu usluga i aplikacija, omogućivši im tako značajne uštede kroz popuste na licu mjesta, a bez skupljanja bodova.

Hrvatski građani i turisti koji trebaju obaviti zdravstveni pregled, uz Modus Health Card karticu i mobilnu aplikaciju mogu zaboraviti čekanje u redu i ostvariti značajne popuste od 10% do čak 50% na preglede i usluge u javnim i privatnim specijalnim bolnicama, poliklinikama, stomatološkim ordinacijama i ljekarnama diljem Hrvatske.

Uz to, ova usluga uključuje i policu osiguranja od nezgode te jednom godišnje besplatan pregled ili uslugu u partnerskim ustanovama. Kartica se u potpunosti prilagođava potrebama korisnika koji sam odabire hoće li koristiti fizičku karticu, instalirati mobilnu aplikaciju ili se služiti objema opcijama.

Sve što korisnik treba napraviti jest odabrati pregled ili uslugu, pronaći najbližu ustanovu i uputiti se onamo po svoj zdravstveni tretman. Osim godišnje, postoji i mjesečna članarina, koja je predviđena za turiste koji dolaze u Hrvatsku kako bi riješili svoje zdravstvene tegobe.

Za vlasnike kućnih ljubimaca posebno je atraktivna Modus Pet Card uz koju se može ostvariti i do 30% popusta na proizvode i usluge u veterinarskim stanicama, dućanima i ostalim mjestima za njegu, zdravlje i svakodnevne potrebe kućnih ljubimaca.

web_preuzmi appPovoljne cijene i popuste od 5% pa sve do 40% na mjestima specijaliziranima za uljepšavanje, mogu se ostvariti uz Modus Beauty Card, namijenjenu klijenticama koje koriste usluge u kozmetičkim i frizerskim salonima, wellness i spa centrima, parfumerijama, fitness i aerobic centrima, salonima za pedikuru i manikuru te centrima za mršavljenje.

Iz široke palete usluga izdvaja se i Modus International Card koju mogu koristiti hrvatski građani i turisti, a koja, osim navedenih, pokriva i sve grane djelatnosti i potrebe prosječne obitelji poput hotela, restorana, muzeja, bolnica, ljekarni, wellness centara i brojnih drugih usluga.

Pomoću softvera “MAP” tvrtka Modus prikuplja i analizira navike, potrebe i potrošnju svojih klijenata, kako bi ih pravovremeno obavijestila o akcijama i popustima prema njihovim interesima.

modus_health_brosura_OTVORENI_cs5Osim krajnjim korisnicima, tvrtka nudi svoja rješenja i malim trgovcima te velikim trgovačkim lancima kojima razvija vlastite loyalty sustave. Uz minimalna ulaganja razvijaju se co-branding kartice i aplikacije s kojima trgovac omogućava svojim kupcima stvarne popuste na usluge i proizvode.

Osim što trgovci na taj način nagrađuju svoje vjerne kupce, Modus im omogućuje izradu izvještaja o korisnicima i njihovoj potrošnji i navikama, te pruža mogućnost direktnog i mjerljivog marketinga slanjem push notifikacija i obavijesti o svojim pogodnostima direktno na mobilne aplikacije korisnika.

PROMO

Prethodni članakLogistička kompanija Gefco počela s radom u Srbiji
Sljedeći članakPoliklinika Aviva i PIK Vrbovec predstavili projekt “Zdravo radno mjesto”