Dr. Oetker mješavine za Krafne i Fritule

dr-oetker-fritule-i-krafne-largeUživajte u karnevalskom ozračju uz Dr. Oetker mješavine za Krafne i Fritule

Veselo doba karnevala je pred nama. Neizostavan dio svakog karnevala zasigurno su i gastronomske delicije, poput fritula i krafni za koje u tradicionalnom načinu pripreme treba dosta umijeća i vremena.

Tvrtka Dr. Oetker nudi idealno rješenje – Dr. Oetker Fritule i Dr. Oetker Krafne, dvije mješavine za brzu i jednostavnu pripremu ukusnih slastica uz koje možete biti sigurni da će svi biti oduševljeni okusom vaših slastica i još više uživati u karnevalskom ozračju.

Dr. Oetker mješavina za Krafne idealna je i za one manje iskusne u kuhinji, jer će uspjeti pripremiti najfinije krafne na jednostavan način. Iz jedne mješavine dobiva se čak 20 slasnih krafni obogaćenih aromama limuna i ruma.

Priprema je vrlo jednostavna: u mješavinu je potrebno dodati jedan Instant kvasac, 175 ml toplog mlijeka, 60 ml ulja i 2 jaja.

Riječ je o namirnicama koje su većinom uvijek pri ruci u kuhinji. Oblikovano tijesto zatim je potrebno ispržiti u vrelom ulju i nakon toga po želji napuniti marmeladom ili raznim kremama te posuti šećerom u prahu ili primjerice Dr. Oetker čokoladnim mrvicama.

Fritule su omiljena tradicionalna slastica, koja se vrlo često priprema u Istri i Dalmaciji, osobito u vrijeme fašnika. Uz mješavinu Dr. Oetker Fritule možete na brz i jednostavan način pripremiti ovu vrlo ukusnu slasticu.

U mješavinu je samo potrebno dodati 50g maslaca i 3 jaja. Dizanje tijesta nije potrebno, čime se priprema ubrzava i olakšava.

Dr. Oetker mješavina za fritule dovoljna je za pripremu čak 30 fritula, a od iste mješavine mogu se dobiti i vrlo ukusne dalmatinske kroštule.

Dr. Oetker mješavine za krafne i fritule cjenovno su najpovoljnije mješavine za kolače u bogatom asortimanu tvrtke Dr. Oetker, a njihova preporučena MPC cijena iznosi:

Dr. Oetker Fritule – 11,99 kn
Dr. Oetker Krafne – 11,99 kn

Prethodni članakKraš preuzima osječku Karolinu
Sljedeći članakIstraživanje tržišta koristi tek jedna od 10 hrvatskih tvrtki