Dragan Čigoja novi generalni direktor Lidla Srbija

Dragan Čigoja je kroz svoj rad u Lidlu Srbija bio zadužen za ekspanziju koja je do sada učinila da Lidl broji 57 prodavaonica, logistički centar u Novoj Pazovi i onaj u Lapovu koji je u izgradnji i čiji se otvorenje očekuje u drugoj polovini godine

Kompanijom Lidl Srbija od 1. ožujka rukovodit će novi generalni direktor Dragan Čigoja koji je do sada bio član Uprave i obavljao je funkciju direktora Centralnih usluga, a karijeru je započeo u Lidlu u Njemačkoj nakon čega je došao u Srbiju i bio prvi zaposleni ovog diskonta u Srbiji, prenosi portal retailserbia.com.

Dragan Čigoja je kroz svoj rad u Lidlu Srbija bio zadužen za ekspanziju koja je do sada učinila da Lidl broji 57 prodavaonica, logistički centar u Novoj Pazovi i onaj u Lapovu koji je u izgradnji i čiji se otvorenje očekuje u drugoj polovini godine.

“Uz veliku odgovornost prema svim rezultatima koje je naša kompanija do sada ostvarila, nastavit ćemo i dalje razvijati poslovanje s fokusom na ljude – naše zaposlenike i potrošače”, kazao je Dragan Čigoja povodom preuzimanja pozicije generalnog direktora Lidla Srbija.

Tomislav Šapina, koji je od 2016. vodio Lidl Srbija, nastavit će karijeru u sestrinskoj kompaniji Schwarz grupe u Njemačkoj. Na poziciji člana Uprave za Centralne usluge, koju je do sada obavljao Dragan Čigoja, dolazi Ana Petrović, dok je Sabin Fane član Uprave zadužen za direkciju Nabave, Ivana Marković članica Uprave za Ljudske resurse i Ivan Kostadinović član Uprave čija je odgovornost direkcija Administracije kompanije Lidl Srbija.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakAdris grupa: Sve tvrtke uspješno poslovale
Sljedeći članakRast Kraš grupe u 2021. godini