Drogerijski lanci: BIPA

U lancu drogerija Bipa kažu kako su zadovoljni razvojem svog poslovanja u 2013. godini. Trenutno posluju na 56 prodajnih mjesta, a planirana su i nova otvorenja do kraja kalendarske godine.

“Na ukupnom tržištu vlada izuzetno teška situacija, što ne samo da nam ne olakšava posao, već ga čini još i više izazovnim. Drogerijsko tržište nije imuno na krizu nego smo i mi u Bipi, kao i naša tri konkurenta, izuzetno aktivni pa je taj tržišni razvoj rezultat svakodnevnog mukotrpnog rada”, navode iz tvrtke.

Pored toga, smatraju kako je uspjeh drogerija u određenoj mjeri posljedica specijalizacije tržišta, što u osnovi znači kako sve više i više kupaca nabavlja neprehrambeni asortiman upravo u drogerijama, a ne unutar klasičnih prodavaonica pretežito živežnim namirnicama.

Iz Bipe također poručuju kako kane i dalje nastaviti putem kojim su se kretali u prvih šest godina poslovanja. “Usredotočit ćemo se na rast, uvođenje novih impulsa na tržište i truditi se svaki dan dati najbolje od sebe kako bi zadovoljili svoje kupce.”

Prethodni članakDrogerije: Glavni kanal za neprehranu
Sljedeći članakPredstavljena Riječka čokolada