Drogerijski lanci: KOZMO

U 2013. godini Kozmo je nastavio s daljnjom ekspanzijom pa je tako otvoreno šest novih prodavaonica i to u Kaštel Gomilici, Sinju, Crikvenici, Novalji, te dvije nove u Splitu, a iz tvrtke najavljuju i daljnja otvorenja i širenja.

Kozmo trenutno ima više od 450 zaposlenika, pri čemu je tijekom ove godine otvoreno 50 novih radnih mjesta. S tim u svezi u ovom drogerijskom lancu posebno su ponosni na činjenicu da su već treću godinu zaredom dobitnici prestižnog Certifikata Poslodavac Partner, projekta kojim se žele prepoznati, nagraditi i promovirati kompanije koje imaju najbolje procese upravljanja ljudskim resursima na hrvatskom tržištu rada.

“Drogerija Kozmo naravno nije imuna na krizu kao ni drugi subjekti u području gospodarstva. Pratimo sve globalne trendove u gospodarstvu i nastojimo pravovremeno pripremiti odgovore i situacije koje bi nas mogle dočekati”, navode iz Kozma.

Pritom dodaju kako svoje poslovanje temelje na ponudi pravog omjera cijene i kvalitete te su upravo na tom tragu posljednjih mjeseci predstavili širok spektar nove ponude koja je vrlo konkurentna, poput brendova Naobay, 3 Free lakova – Chic i Pastel, Lautrec sjajila, Mythos, Formula 10.0.6, Depend lakova, Beauty UK i brojnih drugih.

U vrlo skoroj budućnosti iz Kozma najavljuju uvođenje nove kategorije u svoj asortiman, a to je zdrava prehrana čime se, kako kažu, otvara novo veliko poglavlje u poslovanju drogerije.

“Mislimo da se vitalnost drogerijskog tržišta i održava s time što stalno nudimo nove i inovativne proizvode te osluškujemo potrebe naših kupaca”, zaključuju iz Kozma.

Prethodni članakMorski gušti – novi Ledo proizvodi
Sljedeći članakCijene kave najniže u gotovo četiri godine